Navigeren

Babboe is op zoek naar een enthousiaste Sales Stagiair Noord-Europa

Babboe BV verkoopt bakfietsen en heeft een grote groei ambitie. Internationale expansie staat voor Babboe hoog op de agenda. Om deze internationale uitbreiding op een effectieve manier te realiseren, zijn we regelmatig op zoek naar stagiaires die ons kunnen ondersteunen op de salesafdeling en daarbij ook een onderzoeksopdracht krijgen t.b.v. een bepaald land of project. Door middel van 1 of 2 buitenlandse trips samen met de Sales Manager doe je gelijk praktijkervaring op.

Wij zoeken een:

Enthousiaste Sales Stagiair Noord-Europa (M/V)

Ben jij een 2e jaars student en op zoek naar een leuke meeloopstage op de salesafdeling neem dan direct contact op.

Je voornaamste taken zullen zijn:

  • Administratieve en telefonische ondersteuning van de Sales Managers, met focus  op Noord-Europa;
  • Onderzoeksopdracht: Potentie bepalen nieuwe exportmarkt, optimaliseren processen binnen huidige markten
  • Meehelpen in de voorbereiding voor eventuele beurzen en/of events en het meedraaien op Testdagen in Amersfoort.

Persoonlijkheidskenmerken

  • Commercieel ingesteld – weet als geen ander hoe je een fysiek product aan de man moet brengen en hoe mensen te woord te staan
  • Internationaal – je beheerst je talen; jouw Duitse en Engelse taalbeheersing is goed. (zowel lezen/schrijven/spreken)
  • Vasthoudend en alert – je laat je niet uit het veld slaan door tegenslag of onverwachte wendingen

Periode

3, 4 of 5 dagen per week voor een periode van 2 tot 12 maanden

Stagevergoeding
€300,00 per maand op basis van 40 uur per week

Solliciteren?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Meld je dan graag met je motivatie en CV naar shoekstra@babboe.nl, of neem telefonisch contact op met Stéphanie Hoekstra onder telefoonnummer 06-10854167.

Bedrijfsprofiel Babboe
Babboe B.V. is het initiatief van een aantal die graag een goede bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders te hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is in 2006 de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatief goede en vooral handige bakfiets te ontwikkelen. In 2007 is Babboe gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes. In 2008 is Babboe geïntroduceerd in België, en in de afgelopen jaren zijn daar landen als Duitsland, Frankrijk, Engeland, Denemarken en Amerika bijgekomen. Inmiddels is Babboe BV marktleider binnen het 3-wiel bakfietssegment, heeft het een zeer goede naamsbekendheid, een grote klantengroep en een hele mooie toekomst in het verschiet.

Babboe BV is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt in Nederland en ook daarbuiten. We zijn actief in tal van landen: België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland, Zwitserland en ook Amerika. Deze landen hebben een eigen business model, zowel online als via resellers, en een eigen concurrentie veld. Bestellingen uit andere landen worden veelal vanuit Nederland afgehandeld.

Babboe verkoopt niet alleen een bakfiets met een goede kwaliteit en scherpe prijs maar ook emotie; het gevoel van je kindjes veilig en gezellig vervoeren. De bij deze belofte behorende kracht van Babboe is de hoge kwaliteit en service. De kwaliteit van Babboe wordt gegarandeerd door optimale specificaties van onze fietsen en accessoires, bepaald door ons team van (externe) ingenieurs. En door een continu proces van kwaliteitscontroles op de ingekochte goederen, welke in eigen beheer door (externe) instanties worden uitgevoerd. De after sales service van Babboe is uniek. Babboe is de enige online fietsaanbieder met eigen landelijk opererende servicemonteurs voor Nederland en België die bij de klanten aan huis vanuit onze eigen bussen servicewerkzaamheden verrichten. Deze klantenservice wordt aangestuurd vanuit ons service centrum in Amersfoort. Opslag en transport in Nederland worden verzorgd door een externe partner, die ook vanuit Amersfoort wordt aangestuurd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.