Navigeren

Snelle levering! Bakfietsen: 3-4 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe zoekt een Technical Support Medewerker Sales Binnendienst die van aanpakken weet en haar/zijn talen spreekt (Frans/Duits)

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: de Babboe bakfietsen met herkenbare houten bak. Babboe kom je overal in Nederland tegen, maar ook in 22 andere landen. Onze missie is namelijk: het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen wereldwijd. Om ons bij deze mooie missie te helpen, zijn we op zoek naar een technical support medewerker sales binnendienst. Iemand die het leuk vind om onze klanten te voorzien van technische informatie over onze bakfietsen. Ben jij de support medewerker die ons hierbij kan helpen? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?

De juiste kandidaat heeft bij voorkeur technische kennis van (bak)fietsen en spreekt in ieder geval een woordje Frans. (Duits en Engels zijn meegenomen) Je bent communicatief sterk, zodat je klanten op een efficiënte manier kunt helpen, in lijn met de processen die we binnen Babboe hanteren. We zijn op zoek naar een enthousiast en zelfstandige harde werker. Je bent initiatiefrijk en kan snel bijsturen en aanpassen wanneer veranderingen plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Je voornaamste taken zijn:

  • Ondersteuning verlenen aan buitenlandse fietsenzaken (Focus op de Franse markt) met technische vragen en op- of aanmerkingen via email, telefoon of sociale media betreffende onze (elektrische) bakfietsen
  • Verlenen van service en informatie
  • Uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden
  • Eigen maken en optimaliseren van bestaande processen
  • Meedenken in ontwikkeling van nieuwe modellen en aanpassingen aan onze huidige modellen

Wat krijg je ervoor terug?

Als technical support medewerker sales bij Babboe werk je in het hardwerkende, maar gezellige salesteam. De sfeer bij Babboe is informeel, no-nonsense en resultaatgericht. Daarnaast krijg je een goed salaris op basis van kennis en ervaring.

Enthousiast?

Heb jij na het lezen van deze vacature zin om meteen aan de slag te gaan? Solliciteer dan vóór 30 juni 2020. We ontvangen graag je cv en motivatie.

Direct solliciteren >