Navigeren

Levertijd bakfietsen: 5-6 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe zoekt een Technical Support Medewerker Sales Binnendienst die van aanpakken weet

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: de Babboe bakfietsen met herkenbare houten bak. Babboe kom je overal in Nederland tegen, maar ook in 30 andere landen. Onze missie is namelijk: het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen wereldwijd. Om ons bij deze mooie missie te helpen, zijn we op zoek naar een Technical Support Medewerker Sales Binnendienst met focus op de Franse markt. Iemand die het leuk vindt om onze klanten te voorzien van technische informatie over onze bakfietsen. Ben jij de support medewerker die ons hierbij kan helpen? Solliciteer dan snel!

Wie ben jij?

De juiste kandidaat heeft bij voorkeur technische kennis van (bak)fietsen en spreekt in ieder geval een aardig woordje Duits en Engels. Je bent communicatief sterk, zodat je klanten op een efficiënte manier kunt helpen, in lijn met de processen die we binnen Babboe hanteren. We zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige harde werker. Je bent initiatiefrijk en kan snel bijsturen en aanpassen wanneer veranderingen plaatsvinden.

Wat ga je doen?

Je voornaamste taken zijn:

  • Ondersteuning verlenen aan buitenlandse fietsenzaken met technische vragen en op- of aanmerkingen via e-mail, telefoon of sociale media betreffende onze (elektrische) bakfietsen
  • Verlenen van service en informatie
  • Uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden
  • Eigen maken en optimaliseren van bestaande processen
  • Meedenken in ontwikkeling van nieuwe modellen en aanpassingen aan onze huidige modellen

Wat krijg je ervoor terug?

Als Technical Support Medewerker Sales Binnendienst bij Babboe werk je in het hardwerkende, maar gezellige salesteam. De sfeer bij Babboe is informeel, no-nonsense en resultaatgericht. Daarnaast krijg je een goed salaris op basis van kennis en ervaring.

Enthousiast?

Heb jij na het lezen van deze vacature zin om meteen aan de slag te gaan? Solliciteer dan vóór 15 augustus 2020. We ontvangen graag je cv en motivatie.

Direct solliciteren >