Navigeren

Babboe zoekt een enthousiaste Tweedelijns Customer Service Medewerker (m/v)

(32-40 uur per week)
Babboe wil voor zoveel mogelijk jonge gezinnen, het alledaagse leven net even wat leuker en gemakkelijker maken. Een enthousiast team van jonge professionals elke dag aan passende bakfietsoplossingen voor elke gezinssituatie. Hoewel Babboe een online opererend bedrijf is, is persoonlijk contact met onze klanten heel belangrijk voor ons. Ter versterking van onze afdeling Customer Service zijn wij daarom op zoek naar een enthousiaste, flexibele tweedelijns customer service medewerker.

Wie ben jij?
Jij vindt het leuk om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn én blijven. Je krijgt energie van het vinden van een passende oplossing voor ieder probleem. Bovendien deins je er niet voor terug om in de pen te klimmen om een mail te schrijven of om de telefoon te pakken en klanten persoonlijk te woord te staan.

Jij herkent jezelf bovendien in deze persoonlijke eigenschappen:

  • Je bent flexibel en oplossingsgericht;
  • Je presteert goed onder druk
  • Je kunt zelfstandig werken.

Wat ga je doen?

  • Het beantwoorden van vragen via e-mail, telefoon of social media;
  • Opvolging geven aan klanttevredenheidsonderzoeken;
  • Behandelen van klachten van onze klanten;
  • Onderhouden van contact en beantwoorden van vragen van deelnemers Try my Babboe;
  • Uitvoeren van bijkomende administratieve werkzaamheden;
  • Optimaliseren van bestaande processen op het gebied van customer service.

Wat vragen wij van jou
Je hebt een afgeronde MBO-opleiding en minimaal 2 jaar ervaring als Customer Service Medewerker. Je bent communicatief sterk en denkt in oplossingen. Kennis van de Duitse en/of Franse taal is een pré.

Wat krijg je ervoor terug?
Een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Een goed marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om er van te gaan genieten. Een team van hardwerkende collega’s die staan te popelen om jou te leren kennen.

Solliciteren?
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden? Stuur ons dan je CV én motivatie voor 15 mei 2019. Je mag je sollicitatie richten aan Christiaan Davids.

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.