Test een bakfiets in Amersfoort

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een Babboe bakfiets te fietsen? Maak dan een proefrit tijdens één van onze open dagen in Amersfoort, deze organiseren we met enige regelmaat. Tijdens een proefrit krijg je vrijblijvend de mogelijkheid al onze bakfietsen uit te proberen. We beantwoorden daarnaast al je vragen, geven je tips mee over hoe je het beste op een bakfiets fietst en we laten je zien hoe je je kinderen gemakkelijk en veilig vervoert.

Proefrit data in Amersfoort

Ontvang €50 brandstofvergoeding bij aanschaf van een Babboe bakfiets tijdens de onderstaande proefritdagen in Amersfoort! Kom je langs? Laat het ons weten!

Geïnteresseerd in een Babboe Showmodel? Tijdens de proefritdagen in Amersfoort bieden we ook een aantal showmodellen aan. Op=Op!

DatumLocatieTijd
Zaterdag 25 maart 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 10:00 - 13:00
Woensdag 29 maart 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 14:00 - 16:00
Zaterdag 8 april 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 10:00 - 13:00
Woensdag 12 april 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 14:00 - 16:00

Babboe Paasevenement

Op Tweede Paasdag organiseren we een speciale testdag bij familierestaurant KROAST in hartje Amersfoort. Kom gezellig langs en test de Babboe bakfietsen, ontmoet de Paashaas en geniet van een hapje en een drankje!

DatumLocatieTijd
Maandag 17 april 2017 Kleine Koppel 36, Amersfoort* 10:00 - 13:00

*Parkeren
Je kunt het beste parkeren op het parkeerterrein van de Oliemolenhof of in nabijgelegen parkeergarage Eemplein.


Babboe bakfietsen in Amersfoort

Je kunt een bakfiets testen bij ons kantoor in Amersfoort aan de Xenonweg 45 op het industrieterrein 'de Isselt'. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande open dagen? Bekijk dan het schema met alle locaties of maak een afspraak om tijdens kantooruren een proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met de Babboe klantenservice.

Kom je langs? Laat het weten!

Aanmelden is niet verplicht, de proefritdagen zijn voor iedereen toegankelijk met vrije inloop.

Aanmelden proefritdag Amersfoort

* Verplichte velden