Test een bakfiets in Amersfoort

Wil je zelf ervaren hoe het is om op een Babboe bakfiets te fietsen? Maak dan een proefrit tijdens één van onze testdagen in Amersfoort, deze organiseren we met enige regelmaat. Tijdens een proefrit krijg je vrijblijvend de mogelijkheid al onze bakfietsen uit te proberen. We beantwoorden daarnaast al je vragen, geven je tips mee over hoe je het beste op een bakfiets fietst en we laten je zien hoe je je kinderen gemakkelijk en veilig vervoert.


Proefrit data in Amersfoort

Ontvang €50 brandstofvergoeding bij aanschaf van een Babboe bakfiets tijdens de onderstaande proefritdagen in Amersfoort! Kom je langs? Laat het ons weten!

Geïnteresseerd in een Babboe Showmodel? Tijdens de proefritdagen in Amersfoort bieden we ook een aantal showmodellen aan. Op=Op!

DatumLocatieTijd
Zaterdag 6 mei 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 10:00-13:00
Woensdag 10 mei 2017 Xenonweg 45, Amersfoort 14:00-16:00

Babboe bakfietsen in Amersfoort

Je kunt een bakfiets testen bij ons kantoor in Amersfoort aan de Xenonweg 45 op het industrieterrein 'de Isselt'. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Ben je niet in de gelegenheid om een proefrit te maken op één van bovenstaande testdagen? Bekijk dan het schema met alle locaties of maak een afspraak om tijdens kantooruren een proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met de Babboe klantenservice.

Kom je langs? Laat het weten!

Aanmelden is niet verplicht, de proefritdagen zijn voor iedereen toegankelijk met vrije inloop.

Aanmelden testdag Amersfoort

* Verplichte velden