Test een bakfiets in Amsterdam

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Amsterdam bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is namelijk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe Big, City, Curve en Mountain bakfiets direct bestellen. Wil je er liever een nachtje over slapen? Geen probleem! Je kunt de bakfiets ook via onze website aanschaffen.

Babboe bakfietsen in Amsterdam

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Amsterdam aan de Overtoom 201-203. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Testlocatie Amsterdam

Onze testlocatie in Amsterdam is op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder op de website. Je kunt online zelf de informatie bekijken en de Babboe bakfiets bestellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. We bezorgen de Babboe bakfiets graag bij je thuis. Je kunt er voor kiezen om je Babboe al te laten monteren, maar het is ook mogelijk de afmontage zelf te doen. Kortom, mogelijkheden genoeg! Je vindt alle Babboe modellen in onze webshop door op onderstaande button te klikken. 

Bakfietsen proberen in Amsterdam

Naar de webshop >