Test een bakfiets in Rotterdam

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Rotterdam bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is namelijk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe Big, City, Curve en Mountain bakfiets direct bestellen. Wil je er liever een nachtje over slapen? Geen probleem! Je kunt de bakfiets ook via onze website aanschaffen.

Babboe bakfietsen in Rotterdam

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Rotterdam aan de Mariniersweg 38-42. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

Testlocatie Rotterdam

Onze testlocatie in Rotterdam is op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie.

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder op de website. Je kunt online zelf de informatie bekijken en de Babboe bakfiets kopen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. We bezorgen de Babboe bakfiets graag bij je thuis. Je kunt er voor kiezen om je Babboe al te laten monteren, maar het is ook mogelijk de afmontage zelf te doen. Kortom, mogelijkheden genoeg! Je vindt alle Babboe modellen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Bakfiets testen Rotterdam Juizz

Naar de webshop >