Test een bakfiets in Utrecht

Babboe heeft meerdere locaties in het land waar je een bakfiets kunt uitproberen. Zo kun je in Utrecht bij de vestiging van Juizz al onze elektrische bakfietsen testen. Juizz is namelijk gespecialiseerd in elektrische fietsen. Na je proefrit kun je je elektrische Babboe Big, City, Curve en Mountain bakfiets direct bestellen. Wil je er toch nog een nachtje over slapen? Geen probleem! Je kunt de bakfiets dan alsnog via onze website aanschaffen.

Babboe bakfietsen in Utrecht

Je kunt een Babboe bakfiets testen bij Juizz in Utrecht aan de Biltstraat 94 - 96. Bekijk de locatie op onderstaande kaart.

 

Testlocatie Utrecht

Onze testlocatie in Utrecht is op dinsdag tot en met vrijdag open van 10.00 tot 18.00 uur. Op zaterdag is Juizz van 10.00 tot 17.00 uur geopend. Nadat je een proefrit hebt gemaakt, kun je jouw Babboe bakfiets meteen bestellen. Bekijk de website www.juizz.nl voor meer informatie. 

Ben je er nog niet helemaal uit? Kijk gerust verder op de website. Je kunt online zelf de informatie bekijken en de Babboe bakfiets bestellen met de afleveroptie die jij het prettigst vindt. We bezorgen de Babboe bakfiets graag bij je thuis. Je kunt er voor kiezen om je Babboe al te laten monteren, maar het is ook mogelijk de afmontage zelf te doen. Kortom, mogelijkheden genoeg! Je vindt alle Babboe modellen in onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Bakfiets testen Utrecht Juizz

Naar de webshop >