Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

6 redenen waarom jij een Babboe Pro moet hebben

Ondanks de gelijke getallen staat het jaar 2020 voor verandering. Babboe stapt dit jaar namelijk ook in het segment van goederentransport. De nieuwe Babboe Pro bakfietsen zijn het ideale transportmiddel voor het vervoeren van goederen door de stad. Geen gedoe meer met het sjouwen van goederen van parkeerplek naar locatie, maar juist alles voor de deur. Ideaal! Wij geven jou 6 redenen waarom de Babboe Pro cargo bikes perfect zijn voor zakelijke aanbieders.

Mobiele reclame

Wist je dat je de bak van de Babboe Pro bakfietsen kunt bestickeren? Het hippe en doordachte design van de robuuste composietbak leent zich uitermate voor mobiele reclame voor zakelijke aanbieders. Je kunt jouw Babboe Pro bakfiets dus met jouw eigen persoonlijke ontwerp bestickeren. Op die manier ben je er helemaal zeker van dat je op een originele bakfiets fietst en maak je gelijk goede reclame voor jouw bedrijf. Meer weten? Bekijk hier meer informatie voor bestickering van jouw Babboe Pro bakfiets.

Leasen

Wist je dat je alle Babboe Pro cargo bikes kunt leasen? Door onze leaseregeling worden ook duurdere bakfietsen financieel aantrekkelijker. Als je het prettig vindt om maandelijks een bedrag te betalen én volledig ontzorgd te worden, dan is de lease constructie erg geschikt voor jou. Je fietst dan namelijk gemakkelijk van A naar B zonder een hoge investering. Mocht je een Babboe Pro bakfiets willen leasen, dan kun je kiezen voor een contract van 24 of 36 maanden. Gedurende de hele leaseperiode zijn onderhoud aan huis, 24/7 pechhulp onderweg en een verzekering tegen diefstal en schade inbegrepen. Dit zodat jij altijd kan blijven fietsen! Bekijk hier de verschillende leasetarieven per type bakfiets.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt niet alleen steeds vaker een grotere rol in het gezinsleven, maar ook in het bedrijfsleven is duurzaamheid inmiddels een belangrijke voorwaarde voor veel ondernemers. Wist je dat een Babboe Pro bakfiets net zo handig kan zijn als een benzineslurpende bestelbus? Door de Babboe Pro cargo bikes sta je nooit meer in de file en draag je jouw steentje bij aan het milieu. Door jezelf op de bakfiets te bewegen, help je mee om de CO2 uitstoot in de wereld te verminderen.

Efficiëntie

Wist je dat de Babboe Pro bakfiets een praktisch vervoersmiddel is voor het transporteren van goederen en het leveren van diensten in een drukke stad? Je kent het vast wel. Steden worden steeds voller, wegen worden steeds drukker en goederen kunnen steeds minder efficiënt bezorgd worden. Door een toenemend aantal bestelbussen dreigen steden dicht te slibben waardoor ondernemers op zoek moeten naar een alternatief vervoersmiddel. De Babboe Pro cargo bikes zijn uitstekend geschikt als die alternatieve vervoersmiddellen en kunnen jou hier een handje bij helpen.

Met de Babboe Pro bakfietsen beweeg je eenvoudig door het drukke stadsverkeer. Heb je een route buiten het centrum? Ook dan fietsen de Babboe Pro cargo bikes als een speer, zodat je snel je route kunt voltooien. Bijkomend voordeel is dat chauffeurs geen rijbewijs nodig hebben en je altijd voor de deur kunt parkeren bij je afleveradres.

Parkeerkosten

Naast het feit dat je geen last hebt van opstoppingen in het verkeer of naar een vrije parkeerplaats hoeft te zoeken, heeft de Babboe Pro bakfiets ook een financieel voordeel m.b.t. parkeren. Als je een hele dag je bestelbus in een binnenstad moet parkeren, dan ben je al snel 25 tot 30 euro kwijt voor 1 werkdag. Ga je op de Babboe Pro cargo bike, dan zet je ‘m gewoon gratis op de stoep of op het terrein van je klant. Dat scheelt je toch al gauw zo’n 125 euro per volle werkweek.

Volume

Wist je dat een Babboe Pro bakfiets geschikt is voor elke ondernemer? Of je nou als bakker broodjes bezorgd in het dorp, als bloemist boeketten rondbrengt in de stad of als servicemonteur naar een nieuwe klus moet. De Babboe Pro cargo bike is het ultieme vervoersmiddel om efficiënt bij jouw afleveradres te komen.

De keuze voor het type bakfiets laat je afhangen van een aantal factoren. Denk aan het gewicht en het volume dat elke dag mee moet, de frequentie van het gebruik van de bakfiets, de elektrische ondersteuning die je wel of niet nodig hebt en het budget dat beschikbaar is.

De Babboe Pro Trike (265 L of 300 L) is perfect voor het vervoeren van lichte goederen en als je de zakelijke bakfiets niet elke dag gebruikt. De Babboe Pro Bike (350 L) en de Babboe Pro Bike Flightcase (315 L) zijn door hun smalle vormen erg geschikt voor het snel vervoeren van een kleinere lading in de stad. Mocht je een lading met een zwaarder gewicht willen vervoeren, kies dan voor een middenmotor voor extra ondersteuning. De Babboe Pro Trike XL (900 L) is speciaal ontworpen voor bezorging in de stad met veel stops op je route en is daardoor ideaal voor de dagelijkse, lange routes. Ondanks de volle bak is het dankzij de krachtige middenmotor enorm makkelijk om weg te fietsen.

De Babboe Pro bakfietsen zijn middels deze 6 redenen uitermate geschikt voor het vervoeren van goederen door de stad. Ben je overtuigd, maar wil je wel weten hoe het is om op een zakelijke bakfiets te fietsen voordat je de bakfiets bestelt? Dan is het altijd mogelijk om een proefrit te maken. Zo ervaar je zelf hoe het is om op een zakelijke bakfiets te fietsen en kun je in de toekomst veel plezier beleven aan jouw Babboe Pro.