Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Dat is jammer...

De actie waar je naar op zoek bent, is afgelopen. Wil je weten wanneer er nieuwe acties zijn? Meld je dan aan voor de Babboe nieuwsbrief of bekijk het huidge aanbod aan Babboe acties.

Ontvang een tinymoon outfit cadeau bij aanschaf van een Babboe bakfiets!

Hoera, het feestje op wielen kan beginnen. Samen met tinymoon hebben wij een exclusieve outfit voor jouw kleintje ontwikkeld voor een heerlijk ritje in de bakfiets. De outfit bevat een speciale print die aansluit bij de nieuwe collectie aan accessoires voor jouw bakfiets. Zo maak je van elke tocht met je bakfiets een belevenis voor je kinderen en maak je het feestje op wielen compleet.

Tinymoon kinderkleding

Maandactie maart (op=op)

Ontvang in maart bij aankoop van een Babboe bakfiets de exclusieve Babboe & tinymoon outfit cadeau. Deze unisex outfit bestaat uit een comfy drop crotch broekje en heerlijke colsjaal.

Beschikbare maten: 86/92 98/104

Bekijk alle bakfietsen

 
Tinymoon kinderkleding

Op safari met Boet

De exclusieve safari-print op de tinymoon outfit neemt je mee in de wereld van Boet! Boet is een avonturier die de hele wereld rondreist in de Babboe bakfiets, samen met zijn papa en mama. Hij beleeft iedere dag iets nieuws. Wil je meer weten over BOET en zijn avonturen? Ga dan naar het BOET magazine.

Boet Magazine


Over tinymoon

tinymoon maakt kleertjes voor kleintjes vanaf maatje 50 t/m 140. Ambachtelijk met de hand, met heel veel liefde, in Nederland en van de allerfijnste stoffen. Dat zie je en dat merk je. Stuk voor stuk hip, comfy en anders. Dát is tinymoon: 'hip to be little!' Anno 2014, uit Nederland. Kijk voor de hele collectie op de website van tinymoon of volg ze op Instagram en Facebook.


*Actievoorwaarden:

  • Alleen geldig op rijklare bakfietsen. Niet geldig op montagepakketten en showmodellen
  • Niet geldig bij aankoop van de Babboe Max-E, Babboe Transporter(-E) en Babboe City Limited Edition
  • Niet geldig bij bakfiets leasen
  • Zolang de voorraad strekt (op=op)
  • Niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen, kan niet worden uitbetaald, vervangen of verlengd.