Vrachtfiets uitproberen met Try Before You Buy

Wil jij een Babboe Pro vrachtfiets uitproberen? Met Try Before You Buy kun je twee weken lang een vrachtfiets testen. Gewoon bij jou op de zaak!

Wij geloven dat we een vrachtfiets hebben voor elke professional en elke situatie. Een vrachtfiets aanschaffen is natuurlijk een investering. Deze wil je van te voren uitgeprobeerd hebben. Die mogelijkheid bieden we jou met Try Before You Buy.

Voor €150,00 kun jij twee weken lang een vrachtfiets naar keuze uitproberen. Je kunt het transport van de vrachtfiets zelf regelen of dit door ons laten doen. Hier betaal je €50 extra voor. Ben je na de testperiode tevreden en wil je de vrachtfiets kopen? Dan krijg je het leenbedrag gewoon van ons terug.

Aanmelden Try Before You Buy

Zo werkt Try Before You Buy

Stap 1

Selecteer de vrachtfiets en de testperiode en verzend je aanmelding. Een van onze sales medewerkers neemt contact met je op om de aanmelding te voltooien.

Stap 2

Kom de vrachtfiets ophalen of kies ervoor om de vrachtfiets te laten leveren.

Stap 3

Test de vrachtfiets! Laad de bak vol en ervaar zelf het gemak van de vrachtfiets. Laat ook andere collega’s of medewerkers erop fietsen.

Stap 4

Na 2 weken wordt de vrachtfiets weer opgehaald of breng je deze zelf weer terug.

Stap 5

Tevreden over de testperiode en wil je een vrachtfiets kopen. Met een kortingscode krijg je het leenbedrag terug bij de aankoop.

Welke vrachtfiets wil jij testen?

Contact

Weet je nog niet zeker welke Babboe Pro vrachtfiets het beste past bij jouw situatie? Geen probleem, vul het formulier in en een van onze sales medewerkers neemt contact met je op.

Contact opnemen

Veel gestelde vragen
Hoe verloopt het bestelproces

Via het aanmeldformulier kun je eenvoudig de vrachtfiets kiezen die je wilt testen. Kies de testperiode en vul je gegevens in. Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail van Babboe over je aanmelding. Om de aanmelding te voltooien word je binnen 2 werkdagen door een van onze sales medewerkers gebeld.

Mag ik de vrachtfiets ook zelf ophalen?
Ja, je mag de vrachtfiets ook zelf komen ophalen in Amersfoort. Indien je dit wilt, maken we deze afspraak alvast bij het voltooien van de aanmelding.
Is het leenbedrag inclusief of exclusief BTW?

Het leenbedrag is exclusief BTW.

Wanneer ontvang ik mijn factuur?

De factuur wordt toegestuurd na je ondertekening van de bruikleenovereenkomst.

Wordt de vrachtfiets rijklaar aangeleverd?
Ja, de vrachtfiets wordt rijklaar aangeleverd. De accu is bij levering gedeeltelijk opgeladen. Wij adviseren om voor gebruik de accu eerst volledig op te laden.
Mag ik zelf aan de vrachtfiets sleutelen?
Nee, dat mogen alleen gediplomeerde Babboe monteurs.
Wat moet ik doen als ik schade heb?

Voor service en reparatie kun je contact opnemen met de klantenservice: 033-7410740. We plannen dan direct een afspraak voor je in. Je testperiode wordt verlengd met de testdagen die je hierdoor misloopt.

Heb ik een extra aansprakelijkheidsverzekering nodig?

Ja, iedereen die rijdt op een bakfiets van de zaak heeft niet voldoende aan zijn persoonlijke WA verzekering. De berijder moet WA verzekerd worden middels een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering. De onderneming dient te checken of dit geregeld is.