Navigeren

Fietsen op een Babboe Bakfiets

Fietsen op een bakfiets kun je leren! je fietst namelijk écht anders dan op een gewone fiets. Om je wat tips te geven, hebben we verschillende filmpjes gemaakt. Op een bakfiets fietsen is even wennen, maar je krijgt het zeker onder de knie! Heb je zelf (nog) geen bakfiets, maar zou je er wel een willen? Bekijk dan ons aanbod in de webshop of kijk eens rustig verder op onze website om erachter te komen welke bakfiets het beste bij je past!

Direct naar de webshop >

Bakfiets fietst anders

De eerste reactie van ouders die een proefrit maken op een van onze bakfietsen is bijna altijd: 'Wat fietst dit anders!'. Het fietst namelijk echt anders dan op een gewone fiets. Daarom zeggen wij ook altijd dat je fietsen op een bakfiets moet leren, waarbij je het meeste moet wennen aan de stuurtechniek van de driewiel bakfiets. Om je wat tips te geven, hebben we filmpjes gemaakt. Het is even wennen, maar dan krijg je het zeker onder de knie.

Instructie hoe fiets je op een driewieler

Test de bakfiets zelf

Met behulp van deze filmpjes weet je nu dat het niet moeilijk is om op een bakfiets te fietsen. Toch snappen wij als geen ander dat je een bakfiets ook eerst zelf wilt ervaren. Daarom organiseert Babboe met regelmaat testdagen; tijdens zo'n dag kun je zelf verschillende bakfietsen testen. Ben je al wel overtuigd van het gemak van een bakfiets? Bekijk dan het actuele aanbod op onze webshop door op onderstaande button te klikken.

Naar de webshop >