Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Garantie

De garantievoorwaarden van Babboe

 

Garantie op de bakfiets

Babboe geeft uitsluitend een garantie aan de eerste eigenaar van de betreffende Babboe bakfiets, de tweede of volgende eigenaar kan alleen de partij waar de fiets gekocht is, inschakelen bij eventuele schade. Garantie komt te vervallen in de navolgende gevallen:

- Een servicebeurt binnen 2 maanden na aankoop van de bakfiets
- Onjuist en/of onzorgvuldig gebruik van de fiets en gebruik dat niet overeenkomstig bestemming is;
- De fiets is niet conform de gebruikershandleiding onderhouden;
- Technische reparaties zijn niet op vakkundige wijze verricht;
- Naderhand gemonteerde onderdelen komen niet overeen met de technische specificatie van de betreffende fiets of zijn onjuist gemonteerd;
- De fiets gebruikt wordt voor verhuur of op andere wijze aan meerdere ongespecificeerde personen ter beschikking staat.
- Claims onder deze garantie dienen - onder aanbieding van de fiets ter inspectie - via Babboe-dealer bij wie de fiets is gekocht, te worden ingediend. Gelijktijdig dient het bewijs van aankoop en/of het bij de fiets geleverde bewijs van eigendom aan de dealer te worden overhandigd.

Voor de uitgebreide voorwaarden verwijzen we je graag naar onze webpagina met alle garantievoorwaarden.

Garantie op accessoires

Ook de accessoires worden met garantie geleverd, deze is 6 maanden voor alle accessoires die Babboe levert via haar webshop. Met uitzondering van bepaalde onderdelen, hierbij is de garantietermijn separaat vermeld. Bekijk de garantievoorwaarden.

Beroep op garantie

Wil je beroep doen op de garantie? Neem dan contact op met de Babboe klantenservice.

Klachtenprocedure

Heeft u een klacht over onze producten en/of dienstverlening? Neem dan contact op met de Babboe klantenservice. Ingediende klachten zullen binnen een termijn van 10 werkdagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, worden beantwoord. Wanneer een klacht een voorzienbare langere verwerkingstijd vraagt, wordt u binnen de termijn van 10 werkdagen geantwoord met een bericht van ontvangst van uw klacht en een indicatie wanneer u een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.