Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Showmodellen

 

Showmodellen

Tijdens de zomerperiode zet Babboe extra proeffietsen in op diverse locaties welke na de zomerperiode verkocht worden als showmodel. Ook vallen hier bakfietsen onder die zijn gebruikt tijdens beurzen en evenementen. Deze bakfietsen kunnen gebruiksporen bevatten, maar zijn verder vanzelfsprekend in uitstekende staat. Daarnaast kunnen showmodellen bakfietsen zijn die een kleine transportschade hebben opgelopen tijdens de levering door onze logistieke partner, op deze bakfietsen is echter nooit gefietst.

Indien u meer informatie wilt ontvangen over de aanwezige showmodellen kunt u contact opnemen met de Babboe klantenservice of bezoek onze showmodellen pagina voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen.

Kosten

De kosten voor een Babboe showmodel zijn afhankelijk van de aanwezige gebruikerssporen. Indien u geïnteresseerd bent in een showmodel en u meer informatie over wilt ontvangen kunt u contact opnemen met de Babboe klantenservice of bezoek onze showmodellen pagina voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen.

Bestellen

Als u geïnteresseerd bent in een showmodel of als u meer informatie wilt ontvangen, neem dan contact op met de Babboe klantenservice. Bezoek onze showmodellen pagina voor een overzicht van de beschikbare Babboe showmodellen.

Garantie

Let op! Voor showmodellen gelden afwijkende garantievoorwaarden. Deze voorwaarden vind je op de showmodellen-pagina van Babboe.