Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Try my Babboe

Over Try my Babboe

 

Wat is Try my Babboe?

Try my Babboe is een platform van Babboe waar je een proefrit kunt inplannen met een ambassadeur uit de buurt.

Hoe werkt Try my Babboe?

Wil je een Babboe bakfiets in de buurt testen? Ga naar Try my Babboe en zoek een ambassadeur in de buurt die jouw bakfiets thuis heeft staan. Neem vervolgens contact op met deze ambassadeur en plan een gratis proefrit.

Hoe lang duurt een proefrit?

Gemiddeld duurt een proefrit 30 tot 60 minuten. De lengte van de proefrit is uiteraard afhankelijk van het enthousiasme van de ambassadeur en de vragen die jij voor hen hebt.

Ambassadeur worden

 

Wat is het Babboe ambassadeursprogramma?

Steeds meer jonge gezinnen ervaren het gemak van een bakfiets van Babboe. Daardoor willen steeds meer ouders een proefrit maken op een Babboe. Babboe-ambassadeurs door heel Nederland staan klaar om een proefrit te verzorgen voor geinteresseerde ouders. Uiteraard ontvangen ze een vergoeding per succesvol proefrit. Op basis van een review van de aanvrager ontvangt een ambassadeur maximaal €25,- spaartegoed per proefrit Lees hier meer over het Babboe ambassadeursprogramma.

Wat is een ambassadeur?

Een ambassadeur van Babboe is een enthousiaste klant van Babboe die graag zijn enthousiasme wilt delen met andere ouders. Een ambassadeur verzorgt proefritten voor ouders in de buurt en voor elke proefrit spaart een ambassadeurvoor leuke extra's.

Hoe word ik ambassadeur?

Je kunt je eenvoudig aanmelden als ambassadeur. Babboe beoordeelt de aanmeldingen op basis van de voorwaarden die horen bij het ambassadeursprogramma. We vinden het belangrijk dat je echt enthousiast bent over je Babboe en het leuk vindt om ambassadeur te worden.

Is een ambassadeur in dienst van Babboe?

Nee, een ambassadeur is niet in dienst van Babboe.

Welke vergoeding krijgt de ambassadeur per proefrit?

De review van de aanvrager van de proefrit bepaalt de hoogte van de vergoeding. Je kunt 1 tot 5 sterren krijgen per proefrit. Elke ster heeft de waarde van € 5,-.