Navigeren

We kunnen snel leveren! Bakfietsen: 3-6 dagen. Accessoires/onderdelen: 1-3 dagen. Klik hier voor meer informatie over onze dienstverlening.

Wees alert op oplichters die frauderen met de wesite van Babboe

Let op! Bestel je Babboe bakfiets altijd alleen via www.babboe.nl! In het verleden zijn er oplichters actief geweest die via Marktplaats en 2ehands.be geïnteresseerden naar een nep-Babboe-website hebben geleid. Wij zullen nooit via andere websites, dan babboe.nl onze bakfietsen verkopen!
Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met de Babboe klantenservice.

Andere grote partijen zoals BCC en Mediamarkt zijn ook slachtoffer geweest van deze oplichter. Samen met de politie (Landelijk Meldpunt voor InternetOplichting) doen wij er alles aan om deze oplichter te stoppen.

Heeft u toch een bestelling geplaatst op één van de frauduleuze websites, doe dan direct aangegifte via www.mijnpolitie.nl en neem contact op met uw bank. Daarnaast vernemen wij het ook graag, zodat wij het dossier met fraude gevallen kunnen aanvullen. Babboe BV heeft zelf ook aangifte gedaan bij de politie. Het Landelijke Meldpunt voor Internet Oplichting heeft deze zaak ook in behandeling.

Klantenservice team Babboe

RTV Utrecht op bezoek bij Babboe bakfietsen