Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Zakelijk

Een visitekaartje op wielen!

 

Wat kan Babboe voor ondernemers betekenen?

Babboe bakfietsen zijn niet alleen erg handig voor jonge gezinnen, ook ondernemers kunnen de bakfiets inzetten. Babboe heeft daarom een speciale afdeling voor het zakelijk gebruik: Babboe Pro. Dat zijn de bakfietsen die je van Babboe gewend bent, met bakken die ontworpen zijn voor het vervoeren van goederen of verlenen van diensten. Centaur Cargo, het zusterbedrijf van Babboe, is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zakelijke bakfietsen. In samenwerking met ondernemers hebben zij waterdichte bakken ontworpen met een stevig slot. De bakken kunnen met behulp van een sticker voorzien worden van eigen kleur en logo en zijn daarom ook goed in te zetten als reclamemiddel voor je bedrijf. Met vragen over Babboe Pro kun je terecht bij onze klantenservice.

Heeft Babboe ook bakfietsen voor goederen?

Alle Babboe Pro modellen zijn geschikt voor het vervoeren van goederen. Zoals je van Babboe gewend bent zijn deze beschikbaar als niet elektrische variant, met elektrische ondersteuning en met een middenmotor. De ruimte in de bak varieert van 250 tot 900 liter. Zo is er voor elke gebruiker een bakfiets beschikbaar. Met vragen over onze zakelijke bakfietsen kun je terecht bij onze klantenservice.

Ik wil graag een bakfiets proberen, kan dat?

Uiteraard is het mogelijk om een bakiets te proberen. We organiseren regelmatig testdagen waar je een zakelijke bakfiets kunt komen testen. Ook kun je van maandag-vrijdag een afspraak inplannen voor een individuele proefrit. Je kunt dan maximaal 3 bakfietsen testen.

Kan ik een factuur op de naam van mijn bedrijf aanvragen?

Ja, het is mogelijk om een factuur op de naam van je bedrijf aan te vragen. Dit kun je gewoon tijdens het bestelproces doen. Vul hier de bedrijfsnaam in en kies zonodig een ander afleveradres. De factuur staat dan op naam van het bedrijf.

Kan ik meerdere bakfietsen tegelijk bestellen?

Ja zeker. Je kunt tot wel 9 bakfietsen in onze webshop bestellen. Heb je vragen hierover of wil je meer bakfietsen bestellen neem dan contact op met de klantenservice van Babboe.

Levert Babboe ook bakfietsen met logo/bedrijfsnaam?

Ja, bij Babboe kun je ook een bakfiets bestellen met een bedrijfsnaam of logo erop. Alleen de Babboe flightcase modellen zijn niet te bedrukken. Voor het stickeren werken we samen met 'Bakplakkers'. Hiermee kun je het logo op de zijkant van de bak plaatsen. Je kunt de stickers meenemen in het bestelproces van de bakfiets. Neem voor meer informatie contact op met de Babboe klantenservice.

Welke zakelijke bakfietsen verkoopt Babboe?

In het Babboe Pro assortiment kun je kiezen uit de zakelijke bakfietsen Pro Bike, Pro Trike en Pro Trike XL. De Babboe pro bakfietsen zijn verkrijgbaar zowel elektrisch als niet elektrische bakfiets.

Hoe kan ik een zakelijke bakfiets leasen?

Bij Babboe kan je elke zakelijke bakfiets leasen die jij wilt. Ga voor meer informatie naar bakfiets leasen.