Zakelijk

Een visitekaartje op wielen!

 

Wat kan Babboe voor ondernemers betekenen?


Babboe bakfietsen zijn niet alleen erg handig voor jonge gezinnen, ook ondernemers kunnen de bakfiets inzetten. je kunt je bakfiets inzetten als reclamedrager of gebruiken voor het vervoeren van goederen. Het is ook mogelijk om de bakfietsen om te bouwen naar een ijsbakfiets, koffie-bakfiets of een schoonmaak-bakfiets. Neem voor de mogelijkheden contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.

Heeft Babboe ook bakfietsen voor goederen?


We hebben momenteel een aantal bakfietsen in ons assortiment die geschikt zijn voor het vervoeren van goederen. Dit zijn de Babboe Transporter en de Babboe City Cargo. Beide varianten zijn ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning.

Kan ik een factuur op de naam van mijn bedrijf aanvragen?

Ja, het is mogelijk om eeen factuur op de naam van je bedrijf aan te vragen. Dit kun je gewoon tijdens het bestelproces doen. Vul hier de bedrijfsnaam in en kies zonodig een ander afleveradres. De factuur staat dan op naam van het bedrijf.

Kan ik meerdere bakfietsen tegelijk bestellen?

Ja, het is mogelijk om meerdere bakfietsen te bestellen. Wilt u hierover meer informatie, neem contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.

Levert Babboe ook bakfietsen met logo/bedrijfsnaam?

Ja, bij Babboe kun je ook een bakfiets bestellen met een bedrijfsnaam of logo erop. We werken hiervoor samen met Bakplakkers. Neem voor meer informatie contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.

Contact opnemen met onze Sales afdeling

Andere vragen, neem dan gerust contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.