Zakelijk

Een visitekaartje op wielen!

 

Wat kan Babboe voor ondernemers betekenen?


Babboe bakfietsen zijn niet alleen erg handig voor jonge gezinnen, ook ondernemers kunnen de bakfiets inzetten. je kunt je bakfiets inzetten als reclamedrager of gebruiken voor het vervoeren van goederen. Het is ook mogelijk om de bakfietsen om te bouwen naar een ijsbakfiets, koffie-bakfiets of een schoonmaak-bakfiets. Centaur Cargo is het zusterbedrijf van Babboe en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zakelijke bakfietsen. Je kunt ook contact opnemen met de salesafdeling van Babboe, via sales@babboe.nl.

Heeft Babboe ook bakfietsen voor goederen?


We hebben momenteel een aantal bakfietsen in ons assortiment die geschikt zijn voor het vervoeren van goederen. Dit zijn de Babboe Transporter en de Babboe City Cargo. Beide varianten zijn ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Centaur Cargo heeft een aantal extra geavanceerde bakfietsen in het assortiment en heeft een breed assortiment met volumes van 200 tot 2000 liter.

Kan ik een factuur op de naam van mijn bedrijf aanvragen?

Ja, het is mogelijk om een factuur op de naam van je bedrijf aan te vragen. Dit kun je gewoon tijdens het bestelproces doen. Vul hier de bedrijfsnaam in en kies zonodig een ander afleveradres. De factuur staat dan op naam van het bedrijf.

Kan ik meerdere bakfietsen tegelijk bestellen?

Ja, het is mogelijk om meerdere bakfietsen te bestellen. Wilt u hierover meer informatie, neem contact op met onze sales-afdeling via sales@babboe.nl.

Levert Babboe ook bakfietsen met logo/bedrijfsnaam?

Ja, bij Babboe kun je ook een bakfiets bestellen met een bedrijfsnaam of logo erop. We werken hiervoor samen met Bakplakkers. Neem voor meer informatie contact op met de Babboe klantenservice.

Contact opnemen met onze Sales afdeling

Andere vragen, neem dan gerust contact op met de Babboe klantenservice of kijk op www.centaurcargo.com.