Afdeling: Fietsmonteurs

Service

Babboe is het enige bakfietsmerk dat een eigen bakfietsservice aan huis heeft. Het team van ervaren bakfietsspecialisten komt bij onze klanten aan huis, op deze manier hoeft de klant niet met de bakfiets naar een fietsenmaker te gaan en kan de afspraak ingepland worden wanneer de klant maar wilt. Om ervoor te zorgen dat de customer journey ook na de aanschaf van de bakfiets optimaal verloopt, zorgen de fietsmonteurs van Babboe ervoor dat alle bakfietsen in topconditie blijven.

Hoe we dit doen?

Het team van 17 fietsmonteurs heeft jarenlange ervaring als (bak)fietsenmaker. Elke dag rijden ze in hun bus door heel Nederland en België en zijn ze hét visitekaartje van Babboe. Er worden verschillende services en diensten verleend, zoals het verrichten van eerste controlebeurten, onderhoudsbeurten, reparaties en het opstellen van taxatierapporten. Kortom: het team van fietsmonteurs doet er alles aan om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is en weer veilig met de bakfiets de weg op kan.


Medewerkers aan het woord

Danny Willigenburg

Fietsmonteur

"Toen ik hier kwam had ik niet verwacht dat Babboe zo groot zou worden."

Lees meer

Vacature Fietsmonteur
Is er een vacature als fietsmonteur bij Babboe?
Bij Babboe zijn er voldoende mogelijkheden als fietsmonteur in de groeiende markt van bakfietsen. We hebben altijd wel een vacature openstaan voor een baan als fietsmonteur / fietstechnicus. Wil je graag sleutelen aan fietsen en kom je graag bij onze klanten...

Maak een
Proefrit