Afdeling: Finance

De financiële afdeling zorgt ervoor dat alle administratieve en financiële processen op rolletjes verlopen. Babboe kan alleen succesvol zijn als duidelijk is welke producten en klanten een positieve bijdrage aan het resultaat leveren en wanneer er inzicht is in waar het geld vandaan komt en naartoe gaat. De basis voor deze kennis is de financiële afdeling die verantwoordelijk is voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfs- en salarisadministratie.

Hoe we dat doen?

Met een team van 4 medewerkers worden er tal van werkzaamheden verricht. Zo zorgen de medewerkers ervoor dat de inkoopfacturen worden verwerkt, de inkomsten en uitgaven van alle bv’s worden bijgehouden en dat alle leveranciers op tijd betalen en betaald worden.
Wanneer producten worden teruggestuurd, bewerkstelligt de financiële afdeling dat er een terugbetaling plaats vindt. Daarna maken ze het mogelijk dat de medewerkers van Babboe op tijd hun salaris ontvangen. Voor nieuwe medewerkers en stagiairs worden alle personeelsgegevens in een dossier doorgestuurd naar de salarisadministratie. De salarisadministratie doet ook de belastingaangiften in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Engeland en België.
Verder behoort het maken van rapportages voor het management en de aandeelhouders ook tot de taken van de financiële afdeling.