Afdeling: Finance

De financiële afdeling zorgt ervoor dat alle administratieve en financiële processen op rolletjes verlopen. Babboe kan alleen succesvol zijn als duidelijk is welke producten en klanten een positieve bijdrage aan het resultaat leveren en wanneer er inzicht is in waar het geld vandaan komt en naartoe gaat. De basis voor deze kennis is de financiële afdeling die verantwoordelijk is voor een betrouwbare, volledige en tijdige vastlegging van de bedrijfsadministratie.

Hoe we dat doen?

Met een team van 8 medewerkers worden er tal van werkzaamheden verricht. Zo zorgen de medewerkers ervoor dat de inkoopfacturen worden verwerkt, de inkomsten en uitgaven van alle bv’s worden bijgehouden en dat alle verkooprelaties op tijd betalen en de leveranciers op tijd betaald worden.

Wanneer producten worden geretourneerd, verzorgt de financiële afdeling de terugbetaling. De afdeling zorgt voor de belastingaangiften voor verschillende landen en maakt rapportages voor het management en de aandeelhouders. Daarnaast is de financiële afdeling het aanspreekpunt voor ordermanagement gericht op verkoop en controleert invoer op juistheid in het ERP systeem.


Medewerkers aan het woord

Kim van Leeuwen

Assistent Controller

"We zijn continue bezig met het verbeteren van onze interne processen."

Lees meer

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit