Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: de Babboe bakfietsen met herkenbare houten bak. Babboe kom je overal in Nederland tegen, maar ook in 30 andere landen. Onze missie is namelijk: het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen wereldwijd. Om ons bij deze mooie missie te helpen zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Supply Chain Analist/ Contract Manager

Amersfoort | fulltime

De functie

Onze samenleving verandert en dat vraagt ook veel van de manier waarop we ons voortbewegen. Bij Velosophy ontwikkelen we cargo bikes (bakfietsen) zodat onze omgeving schoner en gezonder wordt voor zowel families als bedrijven. Je kent vast de merken Babboe en Carqon maar we maken ook cargo bikes voor onze collega’s van oa Batavus en Raleigh. Wij groeien hard en om ons te helpen bij het realiseren van onze plannen zijn we op zoek naar een Supply Chain Analist / Contract Manager.

Functieomschrijving

Velosophy is op zoek naar een sterk analytisch persoon die ons kan ondersteunen op de afdeling operations. De afdeling Operations houdt zich bezig met alle processen binnen de Supply Chain; inkoop, productie, assemblage en alle logistieke processen tot aan de eindgebruiker.

 • (inter)nationaal inkopen van materialen/onderdelen voor onze bakfietsen en accessoires op basis van forecast en demand planning;
 • Verbeteren van diverse processen door het maken van diverse analyses zorg je voor inzicht, creëer je overzicht en kom je met verbetervoorstellen die je ook implementeert; 
 • Het professionaliseren van onze relatie met leveranciers, het maken van dashboards en overzicht houden van prijsontwikkelingen.
 • Tijdens de introductie van nieuwe producten ben je onderdeel van projectteams en zorg je voor de juiste afstemmingen met leveranciers; 
 • Je verzamelt en ordent relevante data en voert controle uit op juistheid.

Functie-eisen

 • Een afgeronde opleiding op HBO/ WO niveau, 40 uur per week.
 • Enkele jaren relevante werkervaring gewenst, het liefst in een internationale omgeving.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden zowel Nederlands als Engels (verbaal en in schrift).
 • Gestructureerd en zelfgemotiveerd, proactief, resultaatgericht, analytisch sterk en stressbestendig.
 • Goede kennis en gebruik van Excel en werken met ERP systemen is een pre
 • Weet prioriteiten te stellen (en te verschuiven) binnen een zeer dynamische omgeving.

Salaris en voorwaarden

Het salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Wij zijn een resultaat georiënteerd bedrijf.

De Babboe familie

Babboe is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Wij bieden een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om er van te gaan genieten. Onze hardwerkende jonge collega’s staan te popelen om jou te leren kennen. De sfeer bij Babboe is informeel, no-nonsense en resultaatgericht. Naast de gezellige teamuitjes en de vrijdagmiddagborrel, krijg je ook korting op een Babboe Bakfiets.

Over de afdeling

Benieuwd naar je collega's? Neem een kijkje op de afdeling van Operations.

Jouw contactpersoon

Heb jij na het lezen van deze vacature zin om meteen aan de slag te gaan? Stuur ons dan je sollicitatie met je motivatie. Je mag je sollicitatie richten aan Sebastiaan Bruins.

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Elke dag een #babboemoment