Medewerkers aan het woord

Clémence Michel

Salesmanager Zuid-Europa

"Ik ben gewoon trots op Babboe, de organisatie groeit snel maar het blijft klein voelen. Iedereen kent elkaar en je kan iedereen bellen als er iets is."

LinkedIn

Clémence Is sinds 2 jaar werkzaam op bij Babboe de afdeling Sales als Salesmanager voor Zuid-Europa. Het doel is om de Babboe Bakfiets ook op deze markt te gaan verkopen middels de resellers. “Nederlandse organisaties werken heel anders dan in België of Frankrijk.”

Communicatie is key

Het leukste aan het werken bij Babboe vindt Clémence: “De mensen met wie ik werk, niet alleen Sales maar ook de collega’s van andere afdelingen als Operations of Financiën. De communicatie is goed tussen iedereen.” De salesafdeling is flink gegroeid dit jaar. “Dit heeft communicatie juist versterkt. We werken meer met procedures en het werk is goed verdeeld.”

Werkbalans en reizen

“Wat is ook belangrijk vind is de werkbalans, dat je niet thuis ook nog de hele tijd met je telefoon zit. Dat is bij Babboe niet het geval.”

Ik wil contact met de klanten houden, zowel telefonisch als persoonlijk bij hun op bezoek gaan. Bij Babboe krijg ik de kans om in 2 á 3 maanden naar een beurs te mogen of op resellersbezoek naar landen als Frankrijk en Italië. Dit maakt het echt leuk!”

Trots op Babboe

“Het team is iets waar ik trots op ben. Het is erg gezellig binnen het Salesteam. Hierdoor ga ik ook met plezier naar mijn werk toe, je weet dat het leuk wordt met zowel de collega’s binnen als buiten de eigen afdeling.” Maar ook de uitjes die er geregeld worden georganiseerd met iedereen zoals Bowlen of het kerstfeest zijn dingen die haar trots maken: “Ik ben gewoon trots op Babboe, de organisatie groeit snel maar het blijft klein voelen. Iedereen kent elkaar en je kan iedereen bellen als er iets is.”

Diversiteit

“Wat ik vooraf niet gedacht had was dat het werk zo gezellig was en de taken zo divers. Ik wist niet dat ik naast Sales ook de financiën zou oppakken met klanten, met Operations voorraden zou checken voor de assembleur of vertalingen voor de websites zou maken. Dit betekent wel dat ze soms prioriteiten moet stellen: “Mijn baan is Sales en die klanten gaan voor. Dit betekent dat ik soms ook nee moet zeggen.”

“Ik heb binnen Babboe veel kunnen leren, op werkvlak maar ook op persoonlijk vlak.” Dit vindt Clémence ook belangrijk voor haarzelf. “Er wordt tijd voor mij genomen om mij te helpen en de cultuur beter te leren kennen.”

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit