Medewerkers aan het woord

Danny Willigenburg

Fietsmonteur

"Toen ik hier kwam had ik niet verwacht dat Babboe zo groot zou worden."


3 dagen werkzaamheden buiten het kantoor om controlebeurten en reparaties aan bakfietsen te doen en twee dagen intern allerlei zaken oppakken als spullen bestellen en dingen uitzoeken. Dat is hoe een gemiddelde werkweek van Danny eruit ziet. Danny is al 10 jaar werkzaam als monteur bij Babboe.

Trots op de bakfiets

Buiten zijn werkzaamheden als monteur krijgt hij ook de kans om zich verder te ontwikkelen: “Ik heb meegedacht aan bakfietsen die nu ook echt rondrijden. De Limited Edition fiets heb ik zelf samengesteld en de kleur gespoten, prototype gemaakt. Daar ben ik wel echt trots op”

Mijn eigen agenda indelen

De zelfstandigheid en eerlijkheid geeft hij als belangrijk aan binnen zijn functie: “Het is belangrijk dat het werk leuk blijft en je niet met tegenzin naar je werk gaat. Ik kan binnen mijn functie zelf dingen doen. Ik word wel ingepland maar ik maak wel mijn eigen route. Er is niemand die tegen mij zegt wat ik moet doen, ik kan mijn eigen agenda indelen.

Inbreng wordt gehoord

“Wat ik heel leuk vond dat we bij Babboe hebben meegemaakt is dat we een paar keer zijn wezen skiën en we binnenkort weer gaan. Ook zijn we een keer een weekendje weg geweest. Wat ik ook prettig vond is dat de dingen die wij inbrengen ook gebeurden. Zo zag je dan op een gegeven moment je product wegrijden.”

Groots geworden

“Toen ik hier kwam had ik niet verwacht dat Babboe zo groot zou worden. Toen hij 8 jaar geleden begon, was het ook al redelijk groot maar toen was er een klein groepje werknemers. “Ik had niet gedacht dat het zo zou groeien.”

Goede samenwerking

Het aantal monteurs is flink gestegen: “Ik heb het team zien groeien en heb zelf ook een aantal monteurs ingewerkt.” De sfeer onder de monteurs beschrijft Danny als goed. “Iedereen wil elkaar helpen en kan goed met elkaar samenwerken.


Vacature Fietsmonteur
Is er een vacature als fietsmonteur bij Babboe?
Bij Babboe zijn er voldoende mogelijkheden als fietsmonteur in de groeiende markt van bakfietsen. We hebben altijd wel een vacature openstaan voor een baan als fietsmonteur / fietstechnicus. Wil je graag sleutelen aan fietsen en kom je graag bij onze klanten...

Maak een
Proefrit