Medewerkers aan het woord

Jessica Lakerveld

Supply Chain Assistent

"We zijn continue bezig met het verbeteren van onze interne processen."


Sinds 2018 is Jessica werkzaam bij Babboe. Wat er zo leuk is aan werken hier, is dat je zoveel kansen krijgt en kunt doorgroeien in dat wat het beste bij jou past. Ik begon bij de klantenservice het bedrijf te leren kennen en ben inmiddels ruim anderhalf jaar Supply Chain Assistent.

Wij maken de complexe puzzel van het inkoopproces, voorraad- en prijzenbeheer compleet

Jessica maakt met het hele Operations team, dat inmiddels gegroeid is en meer specialisaties heeft gekregen, de complexe puzzel van het inkoopproces, voorraad- en prijzenbeheer compleet. "Geen dag is hetzelfde! Ook omdat we blijven innoveren op elk vlak bij Babboe. Ons motto: “stilstaan is achteruitgang” en het verboden woord is ‘te druk zijn’. Alleen samen komen we verder, daar geloof ik zeker in."

Trots is Jessica op het team, dat zo nauw samenwerkt en volledig doorzet, ook als de puzzel even heel lastig lijkt. "Eigenlijk staat iedereen binnen Babboe in nauw contact met elkaar, ondanks dat we flink gegroeid zijn. Je kunt gewoon bij iedereen binnen lopen en dat maakt de werksfeer hier zo enorm fijn. Misschien komt dat ook omdat we vaak leuke dingen met elkaar ondernemen, van gezellige testdagen met klanten tot een gezamenlijke BBQ, Kerstfeestjes en andere leuke uitjes."

Een zeer aangename en collegiale werksfeer

"De positieve werksfeer heerst over alle afdelingen heen. Iedereen blijft maar benadrukken dat je altijd binnen kunt lopen en om hulp kunt vragen. Een zeer aangename en collegiale werksfeer. Zodoende leeft het Babboe-gevoel ook enorm bij de werknemers."

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit