Medewerkers aan het woord

Kim van Leeuwen

Assistent Controller

"We zijn continue bezig met het verbeteren van onze interne processen."

LinkedIn

Kim is sinds 2017 werkzaam bij Babboe en nu Assistent Controller. Ze is verantwoordelijk voor debiteurenbeheer voor Zuid-Europa in directe samenwerking met de sales managers van Zuid-Europa. Verder geeft ze trainingen in het gebruik van ons ERP systeem aan collega’s en schrijft ze met regelmaat werkbeschrijvingen. Daarnaast werkt zij aan procesoptimalisatie.

De afdeling Finance is flink gegroeid

Kim vertelt:
"De afdeling Finance is de laatste maanden flink gegroeid en onze werkzaamheden zijn steeds verder uitgebreid. We hebben nu een team van professionele collega’s die goed op elkaar ingespeeld zijn en samen de afdeling vorm aan het geven zijn. Daarbij staan de volgende 4 factoren centraal op onze afdeling:

  • Diversiteit in mensen maar ook in werkzaamheden en contacten;
  • Flexibiliteit. We pakken veel adhoc taken op, we kunnen snel schakelen en pauzeren makkelijk onze eigen werkzaamheden om andere collega's te helpen;
  • Leuk en behulpzaam team. Er heerst een groot teamgevoel, ons motto is “We doen het samen”.
  • Impact maken en resultaatgericht.

Interne processen verbeteren

Kim geeft aan dat de afdeling veel bezig is met procesoptimalisatie. "Als mijlpaal hebben we in 2021 nieuwe interne doorbelastingscodes ontwikkeld en die zijn live gegaan. Ook gaat de terugbetaal workflow binnenkort live. Zo zijn we continue bezig met het verbeteren van onze interne processen."

"We heten wel Finance maar we zijn geen afdeling die in een kamer achter in de gang zit te verstoffen. We zijn heel actief en werken continue samen met andere afdelingen."

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit