Medewerkers aan het woord: Maarten

“De informele sfeer en kleinschaligheid.” Dat zijn de elementen die het werken leuk maken volgens Maarten. Maarten is Demand Planner binnen het team Operations en werkt nu één jaar bij Babboe. Hij werkt samen met de afdelingen Sales en Marketing en is met zijn afdeling verantwoordelijk voor de inkoop.

Impact en resultaat

Na vergelijkbare functies te hebben vervuld is Maarten bij Babboe terecht gekomen. “Bij Babboe heeft de medewerker meer directe impact in het werk én de resultaten. Doordat het een kleinschalige organisatie is zijn er minder afdelingen en managers die zaken af moeten stemmen. De lijntjes kunnen hierdoor kort worden gehouden en dat werkt erg prettig.”

Rond krijgen van de operationspuzzel

Trots is Maarten op gehele inkoopproces. “Een complexe puzzel met veel verschillende leveranciers met ieder hun eigen levertijden en productiemethodes. In elk stap zitten risico’s in het proces. Toch lukt het ons elke keer weer om die puzzel rond krijgen. Babboe groeit ontzettend hard en dat we die groei kunnen bijbenen en die bakfietsen in de markt kunnen zetten, daar ben ik trots op.”

Mensen stimuleren om naar buiten te gaan

“Belangrijk in mijn werk is de direct impact die ik kan leveren op onze resultaten. Dit komt door kleinschaligheid van de organisatie. Er is goed contact met collega’s en een informele, open sfeer.” Maar ook de maatschappelijke kant spreekt hem erg aan: “We hebben veel impact met het eindproduct dat we leveren. Het feit dat we gezinnen stimuleren om naar buiten te gaan en niet altijd de auto te pakken vind ik echt heel belangrijk.”

100% inzet om resultaten te bereiken

“Operations is een team dat heel hard werkt en veel over heeft om resultaten te bereiken. Dat werkt heel goed. Er wordt veel samengewerkt en 100% inzet geleverd om onze doelen te bereiken.”