Medewerkers aan het woord

Patricia van den Broek

Customer Service Medewerker

"Wanneer je zelf enthousiast bent over een product, straal je dit ook uit naar de klant."

LinkedIn

Patricia werkt graag bij Babboe vanwege de sfeer. "Ondanks de hectiek die soms plaatsvindt op een afdeling als customer service, helpen we elkaar altijd, waardoor er een positieve, fijne en informele sfeer heerst." Ze vind ook het product heel leuk en was meteen verkocht. Ze beschrijft een bakfiets als "een echte beleving". "Ik denk wanneer je zelf enthousiast bent over een product, je dit ook uitstraalt en over kunt brengen naar de klant." Innovatie maakt het werken bij Babboe ook leuk: "Babboe vindt het belangrijk om zich te blijven ontplooien en niet in het oude te blijven hangen. Er wordt veel aandacht besteed aan nieuwe ideeën en de ontwikkeling hiervan."

Ik kom regelmatig Babboe bakfietsen tegen onderweg

Patricia is trots op het merk Babboe. "Ik vind het ontzettend knap dat Babboe zich heeft ontpopt van een klein groepje ouders waarbij het idee ontstond om een bakfiets te maken naar een wereldwijd bekend merk. Ik vind het bijzonder om te zien dat er zoveel mensen plezier hebben van een Babboe bakfiets. Ik kom regelmatig Babboe bakfietsen tegen onderweg en ben ook zeer trots dat ik deel mag uitmaken van dit merk."

Een testdag is extra leuk om onze doelgroep persoonlijk te ontmoeten

Patricia helpt ook graag mee op de Babboe testdagen. "Op de customer serviceafdeling spreken wij alle klanten van Babboe telefonisch, daarom is zo’n testdag extra leuk om onze doelgroep persoonlijk te ontmoeten en te adviseren." De Babboe testdagen vinden plaats in Amersfoort, maar ook op andere locaties zoals bij Prénatal. Patricia vertelt: "Rondom ons kantoorpand is er speciaal voor onze klanten een fietspad gemaakt met bijbehorende drempels om een realistisch beeld te krijgen hoe onze Babboe bakfietsen fietsen. Voor de kinderen staat er ook een verkeersparcour klaar, waardoor een testdag voor jong en oud een hele leuke ervaring is. En niet te vergeten staat er uiteraard voor de honden een bakje met water klaar die mee zijn om de honden bakfietsen bij ons te testen!"

Er heerst geen hiërarchie

"Er heerst een enorme saamhorigheid, ondanks de enorme groei. Iedere collega bij Babboe is oprecht geïnteresseerd en ik werd meteen meegenomen in het team toen ik begon bij de customer serviceafdeling. Er heerst geen hiërarchie en iedereen is gelijk. Je kunt jezelf zijn binnen het bedrijf en dat is voor mij als persoon en collega heel belangrijk. Oftewel, ik ben geïnjecteerd met het oranje vloeistof, ook wel Babboe bloed genoemd!

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit