Actie:
Tot € 1.000 korting bij aankoop van een elektrische bakfiets en accessoires

Medewerkers aan het woord

Sander Kuiper

Teamlead E-commerce

"Het is mooi om te zien dat conversie optimalisatie direct leidt tot resultaat, zodat jonge ouders profiteren van een goede e-commerce omgeving."

LinkedIn

Sander is sinds 2016 werkzaam bij Babboe. Als Teamlead E-commerce is hij verantwoordelijk voor alle online platformen en optimalisaties van Babboe. Hij werkt hierbij nauw samen met zijn collega’s van marketing.

Plezier in het werk hebben

“Plezier in het werk staat op nummer 1. Dit betekent dat ik voldoening uit mijn werk haal en waardering hiervoor krijg.” Ook de verantwoordelijkheid die hij krijgt binnen de Marketingafdeling is een belangrijk punt: “ik voel me verantwoordelijk voor alles wat gebeurt op de Babboe e-commerce platformen. Ik krijg voldoende ruimte om te experimenteren en te testen. Hierdoor word ik beter en zien onze klanten de website steeds mooier worden."

Verbeteringen zijn direct zichtbaar

Sander is trots op de verbeteringen die hij doorvoert: "De webshop is nooit klaar en kan altijd beter. Het is leuk dat wanneer je optimalisaties doorvoert aan de webshop, je vervolgens ziet dat het werkt. Alle bezoekers op de website profiteren direct van mijn verbeteringen.”

Een warme familie

Als Sander terugdenkt aan de leukste momenten binnen Babboe: “Is dat het eerste kerstuitje toen ik net bij Babboe kwam werken. Het voelde als een grote warme familie. De directeur sprak iedere medewerker persoonlijk toe en de sfeer zat er goed in. Toen wist ik wel dat ik hier goed op mijn plek zat.”

Flexibel team

“Ik had niet verwacht dat ik zoveel vrijheid en verantwoordelijkheid zou krijgen. Ook zijn we bij Marketing erg flexibel. Wanneer er iets is, dan valt er altijd wel wat te regelen. Die vrijheid is erg fijn om te krijgen.”

De online wereld is erg interessant

“Het Marketingteam is een groot en divers team. Er komen steeds meer collega's bij en dat maakt het een bruizende afdeling. Eerst was het team heel breed georienteerd en je ziet dat dit echt aan het veranderen is naar steeds meer specialisten. Het Marketingteam is dynamisch waarin veel wordt gelachen en hard wordt gewerkt. De Marketing tak en vooral de online wereld vind ik erg interessant. Je bereikt veel mensen en kunt aan data zien of acties en optimalisaties werken.”

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit