Velosophy is de producent van (elektrische) bakfietsen, bekend van Babboe bakfietsen en Carqon. Je hebt ze vast wel eens zien fietsen: de Babboe bakfietsen met herkenbare houten bak. Babboe kom je overal in Nederland tegen, maar ook in 30 andere landen. Onze missie is namelijk: het dagelijks leven leuker en gemakkelijker maken voor zoveel mogelijk jonge gezinnen wereldwijd. Om ons bij deze mooie missie te helpen zijn we op zoek naar nieuwe collega's.

Proces Engineer IT

Amersfoort | fulltime

Wat ga je doen?

Ons IT-team zoekt een talentvolle Proces engineer IT met een passie voor (fiets)techniek, procesoptimalisatie en IT. Het is ons doel om de beste IT-oplossingen te bouwen voor onze dealers en klanten. Dagelijks ben je bezig met het optimaliseren van bestaande én nieuwe software applicaties, het laten ontwikkelen van integraties en het softwarematig automatiseren van bedrijfsprocessen. Je werkt samen met onze IT-afdeling aan het uitvoeren en implementeren van deze IT projecten. Binnen een project richt je (logistieke) processen in, bouw je mee aan nieuwe integraties en schakel je met de verschillende afdelingen en leveranciers.

Wie ben jij?

  • Je bent analytisch sterk en hebt een hoog oplossend vermogen.
  • Je hebt een HBO/WO werk- en denkniveau met een bèta profiel.
  • Je hebt affiniteit met logistieke processen en ERP inrichting.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Je hebt ervaring met programmeren of bent bereid om dit te leren.

De Babboe familie

Babboe is een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf. Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving die elke dag in beweging is. Wij bieden een marktconform salaris, inclusief vakantiegeld en passende vakantiedagen om er van te gaan genieten. Onze hardwerkende jonge collega’s staan te popelen om jou te leren kennen. De sfeer bij Babboe is informeel, no-nonsense en resultaatgericht. Naast de gezellige teamuitjes en de vrijdagmiddagborrel, krijg je ook korting op een Babboe Bakfiets.

Interesse?

Reageer dan snel en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken! We ontvangen graag je CV, je mag je sollicitatie richten aan Gerben Hagenaars.

Direct solliciteren >

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Elke dag een #babboemoment