Wie is Babboe?

Als jonge ouder is het leven al duur genoeg. Dat vonden de oprichters van Babboe ook toen ze, in 2006, zelf op zoek gingen naar een bakfiets en de geboden alternatieven heel duur vonden. Vandaar dat ze samen met een ingenieursbureau in 2006 de eerste Babboe bakfiets ontwikkelden: de Babboe Big. De ultieme oplossing voor jonge ouders met kleine kinderen. Een bakfiets die niet alleen voorzien is van kwalitatief hoogwaardige onderdelen, maar bovenal betaalbaar. Door hun eigen wensen werd hij uitgebreid met allerlei handige onderdelen, zoals opklapbare bankjes en kantelstoppers. In 2007 is de Babboe Big gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes.

  • Grootste assortiment van Nederland
  • 30+ landen
  • 100+ medewerkers

Babboe is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt, niet alleen in Nederland maar ook wereldwijd. Mede door de inzet van een webshop, kan Babboe naar verhouding goedkope bakfietsen aanbieden in vergelijking met andere bakfietsmerken. Daarnaast werken we alleen samen met geselecteerde fietsenwinkels die geen hoge marges eisen, zo houden wij de bakfiets betaalbaar.

Aangezien een bakfiets veelal wordt gebruikt om het kostbaarste bezit van een jonge ouder te vervoeren is kwaliteit topprioriteit. Hiervoor werken we, voor alle onderdelen, samen met A-merken en worden onze fietsen uitgebreid getest. Al onze bakfietsen worden in Nederland geproduceerd en voor levering voorzien van een strenge kwaliteitscontrole.

Babboe is de enige online fietsenaanbieder met een bakfietsservice aan huis. We hebben een groep van enthousiaste monteurs in dienst, die door heel Nederland en België ervoor zorgen dat onze klanten kunnen blijven fietsen.

In de loop van de jaren is onze bakfietsfamilie flink uitgebreid met de komst van 6 nieuwe bakfietsen: de Babboe City, Curve, Dog, Carve, Mini & Max. Bijna alle modellen zijn zowel elektrisch als niet-elektrisch verkrijgen.

Babboe heeft als doel, zoveel mogelijk jonge ouders de voordelen van een bakfiets te laten ervaren. We organiseren daarom, ter ondersteuning van onze webshop, bakfiets testdagen door het hele land.

Werken bij Babboe betekent onderdeel uitmaken van een jong en dynamisch bedrijf waar veel ruimte is voor eigen initiatieven. Samen met andere enthousiaste en gedreven professionals ben je dagelijks bezig met het Babboemoment van jonge ouders. Het ritje naar school, zwemles of de sportclub, jij draagt bij om het leven van deze jonge ouders leuker en makkelijker te maken.
Het creëren van deze oprechte momenten gebeurt ook tussen collega’s onderling. Babboe vindt het belangrijk om samen activiteiten te ondernemen en successen te vieren.

Wat maakt het werken bij Babboe zo leuk? Onze medewerkers vertellen je dit graag zelf.

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit