Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Zakelijke bakfietsen

Hier vind je alle zakelijke bakfietsen uit het Babboe Pro assortiment. Babboe Pro bakfietsen zijn het ideale transportmiddel voor snel en duurzaam vervoer van goederen door de stad. Met je eigen logo op de transportbak is de bakfiets ideaal als reclame voor je bedrijf.

Wil je direct contact met Babboe Pro om eens verder te praten over de mogelijkheden die we bieden bij de aanschaf van meerdere fietsen? Vul dan het formulier in en laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

De zakelijke bakfiets

In een ver verleden werd de bakfiets al gebruikt voor het vervoeren van goederen door zowel ondernemers als particulieren. Dit waren traditioneel vormgegeven fietsen met een grote, open, houten bak. Men kon veel volume meenemen maar echt praktisch was het natuurlijk niet. Met de opkomst van de auto en de bestelbus is de traditionele bakfiets steeds meer uit het straatbeeld verdwenen. Echter, steden worden steeds voller, het milieu wordt steeds meer belast en goederen kunnen steeds minder efficiënt bezorgd worden. Daarnaast neemt het online bestellen van goederen, diensten en voedingsmiddelen steeds verder toe. Door een toenemend aantal bestelbussen dreigen steden dicht te slibben waardoor ondernemers en overheden op zoek moeten naar een alternatief en duurzaam vervoersmiddel. Klimaat doelstellingen als de Green Deal maken dat dit onderwerp steeds hoger op de agenda komt. Door deze ontwikkelingen is de cargobike, in moderne vorm, weer verschenen in het straatbeeld. Een praktisch en duurzaam zakelijk vervoersmiddel voor het transporteren van goederen en leveren van diensten in een drukke stad. Bijkomend voordeel is dat chauffeurs geen rijbewijs nodig hebben en je altijd kunt parkeren bij je afleveradres.

Zakelijke elektrische bakfiets

Alle Babboe Pro cargobikes zijn beschikbaar als normale bakfiets en met elektrische ondersteuning. Gebruik je de cargobike als reclamemiddel dan is elektrische ondersteuning wellicht niet nodig. Vervoer je elke dag 50 kilo aan goederen en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan kun je kiezen voor de elektrische bakfietsen met trapondersteuning. Wil je nog soepeler wegfietsen bij een stoplicht of moet je regelmatig een heuvel op? Kies dan voor een cargobike met middenmotor, die je extra kracht geeft met een volle bak! Bij een zakelijke bakfiets met een middenmotor heb je de keuze tussen een 400 en 500 Wh accu, afhankelijk van de afstand die je elke dag moet afleggen.

Welke zakelijke bakfiets past bij jou?

Kies je voor de Cargo Trike, de Cargo Bike of toch het volume van de Cargo Trike XL? Voor elke gebruiker hebben we een zakelijke bakfiets ontworpen. Wil jij als bakker broodjes bezorgen in het dorp, als bloemist boeketten rondbrengen in de stad of als apotheker medicijnen vervoeren in de buurt? Een zakelijke elektrische cargobike is geschikt voor elke ondernemer. De keuze voor het type bakfiets laat je afhangen van een aantal factoren: wat is het gewicht en volume dat elke dag mee moet, hoe frequent ga ik de bakfiets gebruiken, wil ik elektrische ondersteuning van de cargobike en welk budget heb ik beschikbaar. De Cargo Trike is geschikt als je lichte goederen vervoert en de zakelijke bakfiets niet elke dag gebruikt. De Cargo Bike is door haar smalle vormen erg geschikt voor het snel vervoeren van een kleinere lading in de stad. Heeft je lading een zwaar gewicht? Kies dan voor een middenmotor voor extra ondersteuning. De Cargo Trike XL is ontworpen voor dagelijkse, lange routes, met veel start-stops. Je stapt makkelijk op en af en kunt door het grote volume van de bak veel goederen meenemen. Deze bakfiets is alleen verkrijgbaar met middenmotor en 500 Wh accu.

Al onze zakelijke bakfietsen hebben passende accessoires zodat deze nog beter aansluit op jouw gebruik. Zo hebben we diverse extra opties beschikbaar voor het inrichten van de bakken, kun je kiezen voor een bagagedrager voor een extra tas of een telefoonhouder zodat je altijd de weg weet! Service en onderhoud van de bakfietsen gebeurt door onze eigen monteurs, die bij jou aan huis of op het bedrijf komen. Alle bakfietsen worden gratis geleverd.