De 24-uurs pechhulp loopt vanaf de gekozen ingangsdatum tot precies één jaar later. De 24-uurs pechhulp wordt na afloop van een contractjaar automatisch met één jaar verlengd.

Na het eerste contractjaar is de 24-uurs pechhulp maandelijks opzegbaar.


Algemeen

Looptijd 1 jaar
Gewicht (kg) 4.6
Merk Babboe
Categorie Bakfietsverzekering
Noodreparaties Ja
Thuisbrengservice Ja
Verzekering dekking op Framenummer
Aantal pechhulp claims 3 per jaar
Vervangende fiets Nee
Pechhulp in buitenland Nederland, België
Pechhulp in woonplaats Ja
Vragen van klanten
Hoe vind ik het framenummer van mijn bakfiets?
Het framenummer op de Babboe bakfiets kun je vinden op één van de volgende locaties: Voor op de zadelbuis (bij E-modellen) Achter op de zadelbuis (bij Mountain modellen) Boven de middenmotor (bij Mountain modellen) Aan de linkerzijde van de trapas...
Voor wie is de Babboe pechhulp?

De pechhulp is voor alle Babboe bakfietseigenaren van 18 jaar en ouder in Nederland en België. Zowel voor nieuwe als tweedehands bakfietsen.

Hoelang duurt het voordat ik gebruik kan maken van de pechhulp?

Nadat je het abonnement hebt afgesloten en wij het abonnementsgeld hebben ontvangen, duurt het 48 uur voordat je recht hebt op volledige hulp.

Als er iemand anders op mijn bakfiets fietst en hij of zij krijgt pech geldt de pechhulp dan ook?

Jazeker. De pechhulp is fiets gebonden door middel van het framenummer. Wanneer er iemand anders op je bakfiets fietst en diegene krijgt pech onderweg, dan geldt de pechhulp dus ook. Het framenummer moet dan worden doorgegeven en dit nummer vind je op het frame van de bakfiets. Wanneer je voor meerdere fietsen gebruik wilt maken van de pechverhelping, dien je deze apart af te sluiten.

Hoe vaak kan ik gebruik maken van de pechhulp?

Je kunt maximaal 3 keer per kalenderjaar gebruik maken van de pechhulp.

Hoe werkt de pechhulp?
Pech onderweg? Bel <a href="tel:+31592390051">+31592-390051</a> Geef je framenummer door (dit vind je op het frame van je bakfiets)* Een monteur komt naar je toe Je bakfiets wordt gerepareerd en je kunt weer op pad!** Is een reparatie...
Waar en wanneer heb je recht op pechhulp?

De pechhulp is voor Nederland en België 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar. Ook op Texel is de pechhulp 24 uur per dag, zeven dagen per week beschikbaar, ook aan huis. Op Ameland en Terschelling bieden we pechhulp aan van maandag tot en met zaterdag van 8.00 tot 18.00 uur. Op Vlieland en Schiermonnikoog is helaas geen pechhulp mogelijk.

Babboe pechhulp 24-uurs bakfiets
Babboe pechhulp 24-uurs bakfiets
45,95
Naar winkelwagen