Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Pro Trike XL - Volumetransport in de stad

Babboe Pro Trike XL

Deze elektrische cargobike is dé vervanger van vervuilende bestelbussen in het stadscentrum en erg geschikt voor ‘last mile delivery’. Door de stabiliteit van de twee wielen aan de voorzijde kost het geen enkele moeite om deze zakelijke bakfiets in balans te houden. Elk type bezorger fietst hier meteen op weg. Hierdoor kun je deze bakfiets flexibel inpassen in je wagenpark, met als groot voordeel dat je altijd een parkeerplek hebt op je punt van bestemming!

Alle Trike XL modellen >

Huidige gebruikers van deze zakelijke bakfiets o.a.:

  • Postbedrijf voor het legen van brievenbussen en bezorgen van zakelijke post
  • Bloemist voor het bezorgen van boeketten
  • Woningcorporatie voor bezoeken aan panden
  • Mobiliteitsbedrijf voor het verlenen van service
Babboe Pro Trike XL

Trike XL

De Trike XL is in 2018 ontwikkeld naar aanleiding van vragen uit de markt: ‘Een stabiele bakfiets, geschikt voor elke berijder, met een grote en degelijke bak’. Wij hebben onze meest geavanceerde frames gecombineerd en in samenwerking met de eindgebruiker een bak ontworpen. Na een intensieve pilot met verschillende gebruikers is het resultaat een solide cargobike die geschikt is voor diverse sectoren. Uit ervaringen van onze gebruikers blijkt dat een bakfiets voor zakelijk transport zo stevig mogelijk moet zijn, daarom is gekozen voor het meest robuuste materiaal. De deksel is zo ontworpen dat je eenvoudig bij alle pakketten kunt in deze ruime bak.

Krachtige ondersteuning met 500 Wh accu

De Trike XL heeft een krachtige Yamaha middenmotor als drijvende kracht. Voorzien van een trapsensor en traploze NuVinci versnellingen fietst de Trike XL erg soepel. Of je nu een lichte of zware lading hebt, de sensitieve motor zorgt dat je altijd makkelijk kunt wegfietsen en elke heuvel aankunt. Deze elektrische cargobike is standaard voorzien van een 500 Wh accu waarmee je een route van 50-70 kilometer per dag kunt afleggen alvorens te laden.

Trike XL aanschaffen

Je bent van harte welkom om de Trike XL te komen testen. Hiervoor kun je een afspraak maken voor een proefrit in Amersfoort. Je kunt dan gelijk proberen hoeveel producten je mee kunt nemen in de bak. De Trike XL is online verkrijgbaar via onze webshop.

Babboe Pro elektrische cargobikes hebben een hoge kwaliteit. Ons vertrouwen in de kwaliteit zie je terug in de garantietermijn van 5 jaar op de bakfiets. Zelf een Trike XL aanschaffen? Bekijk alle Trike XL modellen.

Alle Babboe Pro modellen >