Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Pro Trike - stabiele bakfiets met gunstige prijs-kwaliteit

De Trike is een robuuste bakfiets met 3 wielen, waarbij er plaats is voor pakketjes tot 300 liter. Dankzij de handige deksel kun je de bak eenvoudig openen en sluiten. Deze zakelijke bakfiets is geschikt voor elke berijder; de bak is makkelijk in te richten en tijdens het bezorgen kun je eenvoudig op- en afstappen.

Alle Trike modellen >

Babboe Pro Trike

Babboe Pro Trike

De Babboe Pro Trike is het basismodel van de zakelijke bakfietsen. Het gewicht zit tussen de twee wielen waardoor het zwaartepunt van de lading laag ligt. Hierdoor kun je eenvoudig fietsen, ook met een volle bak. De bak is gemaakt van betonplex panelen en is door haar vierkante vorm eenvoudig in te delen met pakketjes, kratten of papierwerk. Als instapmodel is deze cargobike ook erg geschikt als reclamemiddel voor je bedrijf. Plaats de bestickerde bakfiets voor je winkel en naamsbekendheid is gegarandeerd!

Elektrische Trike

Als de bak is volgeladen met goederen kun je wel een steuntje in de rug gebruiken! Met elektrische ondersteuning in het achterwiel kun je elke route aan. De Elektrische Trike is hiermee een duurzaam vervoersmiddel voor elke ondernemer. De accu is weggewerkt in de bagagedrager en neemt hierdoor geen ruimte in op de bakfiets.

Huidige gebruikers van deze bakfiets o.a.:

  • Bakker voor het bezorgen van broodjes
  • Bezorgers voor het afleveren van drukmateriaal
  • Schoonmaakbedrijf voor het wassen van auto’s

Cargobike aanschaffen

Heb je interesse om een Trike of Trike-E aan te schaffen? De bakfietsen van Babboe Pro zijn online te koop via onze webshop. Door de bakfietsen online aan te bieden kunnen we de prijs laag houden, zonder in te boeten op kwaliteit. De Trike is dan ook een bakfiets met een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Wil je een cargobike aanschaffen? Bekijk dan alle Trike modellen.

Cargo Trike testen

Wil je de bakfiets eerst testen voordat je overgaat tot aanschaf? Je bent van harte welkom op één van onze testdagen. Ook is het mogelijk om individueel een afspraak te maken voor een proefrit met één van onze medewerkers. We raden je aan om tijdens de testrit je goederen/verpakkingen mee te nemen zodat je meteen kunt kijken hoe ze passen in de bakken. Wil je meer informatie over onze andere fietsen? Kijk dan op de pagina van de Cargo Bike en Cargo Trike XL.

Alle Trike modellen >