Regententen

Hier vind je alle regententen. De regententen zijn speciaal gemaakt voor alle soorten bakfietsen van Babboe, zodat jouw kinderen ook bij slecht weer droog en warm zitten.

8 producten

per pagina

8 producten

per pagina

Babboemoment Zo gebruiken Babboe fans de regentent

Regentent voor je bakfiets

Ben je op zoek naar een bakfiets regentent? Babboe heeft voor elke model bakfiets een passende regentent. Vraag je je af wat het voordeel is van een bakfiets regentent? Je kinderen blijven niet alleen droog wanneer het regent, maar ze zitten ook lekker warm onder de tent wanneer het hard waait. Zo fiets je ook in de herfst en winter lekker comfortabel op je bakfiets. De bakfiets regentent van Babboe maak je vast aan je bakfiets met de stokkenset. Deze set zit al bij je regentent, dus je kunt meteen aan de slag met de montage. Je zet de tent makkelijk op je bakfiets, maar heb je hulp nodig? Bekijk dan onze instructies.

We verkopen de regentent voor alle bakfietsen van Babboe. Voor elke bakfiets is er een aparte regentent. Dus kijk goed welke je nodig hebt voor jouw bakfiets. Je kunt ook nog kiezen tussen verschillende kleuren bakfiets regententen. We verkopen zwarte, blauwe en grijze tenten. Alle regententen van Babboe hebben raampjes aan de zijkant, zodat je kids lekker naar buiten kunnen kijken. De raampjes maak je open en dicht met stevige ritsen, zodat in- en uitstappen makkelijk gaat.

Weet je al welke bakfiets regentent jij nodig hebt? Bestel ‘m dan in onze webshop.