Accessoires voor jouw Babboe

Er zijn allerlei Babboe accessoires die het fietsen op je Babboe bakfiets nóg leuker maken. Zo zijn er handige accessoires om je kleintje te vervoeren, maar er zijn ook producten die je kroost beschermen tegen de regen. Natuurlijk zijn er in onze webshop ook functionele accessoires te vinden als kettingsloten en beschermhoezen. Want of je nu een 2-wiel of 3-wielbakfiets hebt, in onze webshop vind je accessoires voor alle Babboe bakfietsen.

Direct naar de accessoires >


Vervoer van baby's en peuters

In een Babboe bakfiets kun je je kleintje al vanaf 2 á 3 maanden meenemen. Bekijk alle mogelijkheden en ontdek welke oplossing het beste bij jou en de bakfiets die je hebt past. Op de pagina 'Baby's en peuters in de bakfiets' vind je namelijk alle informatie die je nodig hebt over babyschalen, Maxi-Cosi dragers en peuterschalen. Je vindt hier ook instructiefilmpjes en handleidingen voor het gebruik van deze accessoires.


Accessoires voor regen én zon

Bescherm je bakfiets en je kinderen tegen de regen met ons uitgebreide assortiment van regenaccessoires. Op de pagina 'Regenbescherming voor de Bakfiets' vind je meer informatie over onze regententen, bakfietshoezen en afdekhoezen. Juist op zoek naar een zonnedakje? Ook hier hebben we extra informatie over. Je leest het op 'Zonbescherming voor de bakfiets'.


Pimp je Babboe

Wil jij je Babboe nog vrolijker maken of nét wat extra comfort bieden aan je kleintjes? Dat kan met onze leuke kussensetjes of stickers die speciaal voor de Babboe bakfiets zijn gemaakt. Je vindt alle kussens op de pagina 'Kussens in de bakfiets'. Wil je juist meer weten over de mogelijkheid jouw bakfiets te beplakken? Lees dan verder op de pagina 'bakfiets stickers'.


Functionele accessoires

Ben je op zoek naar een fietspomp of kettingslot. In onze webshop vind je een uitgebreid scala aan functionele accessoires. Neem er eens rustig een kijkje, want er zijn een hoop producten die je kunt aanschaffen voor een Babboe bakfiets!

Naar de accessoires >