Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Go | bakfiets voor kinderen én honden

De Babboe Go is gebaseerd op het model van de Babboe Curve, maar heeft als extra een handige deur aan de voorkant van de bak. Daarmee is deze stabiele driewielbakfiets ideaal voor bijvoorbeeld een gezin met een hond. Door het deurtje aan de voorkant is de instap voor een hond natuurlijk erg gemakkelijk. Maar ook voor kinderen zelf is het leuk en handig om het deurtje te gebruiken bij de instap. De bak is geschikt voor 1 of 2 kinderen + een hond (of zelfs 2 kleine honden). De bak heeft 1 zitbankje voor 2 kinderen.

Voor de Babboe Go zijn er diverse accessoires beschikbaar zoals een babyschaal, peuter, -en kleuterzitjes, verschillende kussens voor het bankje en een afdekzeil voor de bak. Ook is er een hondenkussen en anti-slipmat verkrijgbaar. Een regentent is in ontwikkeling en zal snel te bestellen zijn. In de Babboe Go kan geen Maxi-Cosi drager geplaatst worden.

Wil je direct zien welke modellen we van de Babboe Go in ons assortiment hebben, klik dan op onderstaande button.

Bekijk alle Babboe Go modellen >

Babboe Go – instappen en wegwezen!

Geïnspireerd door de vragen van onze klanten hebben we de Babboe Go ontwikkeld. Geregeld kwamen er vragen binnen over mogelijkheden voor een deurtje in onze bakfietsen. Dat kan dus; vanaf nu is er de eerste Babboe met een deurtje; de Babboe Go!

Het design met de ronde vormen is natuurlijk kenmerkend voor Babboe, maar het deurtje is wat de Babboe Go echt uniek maakt. Kinderen vinden het geweldig om zelf in en uit de bak te kunnen stappen. De bak voelt nu nog meer als een huisje op wielen! En honden van alle leeftijden kunnen probleemloos zelf aan boord stappen.

De Babboe Go heeft verder luxe stuurdempers, extra dikke spaken, driepuntsgordels, schijfremmen, een parkeerrem, dubbele koplampen en 7 versnellingen.

Elektrische bakfiets - de Babboe Go-E

Net als onze andere bakfiets-varianten is ook de Babboe Go als elektrische bakfiets verkrijgbaar. Naast de 7 versnellingen, vind je bij de elektrische bakfiets een motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Go-E prima in te zetten als groen alternatief voor de auto.

Babboe Go aanschaffen

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen?

Bekijk alle Babboe Go modellen >

De Babboe Go testen

Ervaar, voordat je overgaat tot aankoop, zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een bakfiets proefrit tijdens één van de testdagen.