Let op: Het is helaas tijdelijk niet mogelijk om een onderhoudsbeurt, reparatie of controlebeurt te bestellen.

  • usp-image--image Bakfietsservice aan huis
  • usp-image--image Ruim 15 jaar bakfiets ervaring
  • usp-image--image Voorrijkosten inbegrepen

Door je bakfiets regelmatig een onderhoudsbeurt te geven, gaat hij langer mee en behoud je je garantie. Voor het bakfiets onderhoud komen onze Babboe-monteurs bij je thuis! Lekker makkelijk dus. De Babboe-monteurs hebben jarenlange ervaring met bakfietsen en kennen de verschillende modellen door en door.

Ga direct naar:

Bakfiets service aan huis

Onze unieke bakfiets service aan huis zorgt er voor dat jouw bakfiets in orde blijft zodat je niet onverwachts tegen problemen aanloopt. Doordat de monteurs langskomen bij de door jou opgegeven locatie, heb je veel flexibiliteit om door te gaan met je dagelijkse bezigheden.


Eerste controlebeurt

Vergeet je niet om binnen 4-12 weken (of na 100 km) een eerste controlebeurt uit te laten voeren voor het behoud van je garantie? Dit kan zowel door een fietsenmaker als een Babboe-monteur. Klik op bestellen voor het maken van een afspraak.

Heb je de controlebeurt al besteld en betaald bij aankoop van jouw bakfiets en heb je (bijna) 100 km gereden. Dan kun je de controlebeurt eerder uit laten voeren.

Bestellen >


Bakfiets onderhoudsbeurt bestellen

Groot onderhoud

€149,-

Klein onderhoud

€119,-
Tijdsduur
Gemiddeld 45-90 minuten
Gemiddeld 30-60 min
De monteur controleert de spaakspanning bij de voor- en achterwielen en corrigeert deze waar nodig is. Spaken
De monteur stelt de voor- en achterremmen correct af en smeert daarnaast de kabels. Hij stelt de versnellingen correct af en smeert de kabels. Remmen & versnellingen
De monteur controleert de kabelbegeleiding en zet deze vast. Kabelgeleiding
De monteur controleert het fietsstuur en draait de stuurpen vast. Fietsstuur
Trappers
De monteur controleert de connectie tussen het voor- en achterframe. Frame
Verlichting
De monteur controleert de bandenspanning en het profiel van de fietsbanden. Fietsbanden
Ringslot
Zadel
Bak
Indien van toepassing Elektrische ondersteuning

Kleine onderhoudsbeurt: Een kleine onderhoudsbeurt voorziet in het noodzakelijke onderhoud waarbij je een deel zelf doet en een deel door een monteur van Babboe uit laat voeren. Dergelijk onderhoud voer je om het jaar uit.

Grote onderhoudsbeurt: Bij een grote onderhoudsbeurt voert de monteur van Babboe de werkzaamheden uit aan je bakfiets. Je hoeft hierbij geen werkzaamheden zelf uit te voeren. Een grote onderhoudsbeurt voer je om het jaar uit.

Reparatie in combinatie met een onderhoudsbeurt: Wil je naast de onderhoudsbeurt, ook reparatie laten uitvoeren? Kies dan eerst de onderhoudsbeurt en selecteer 'Ja' bij de vraag "Wil je naast onderhoud, ook reparatie laten uitvoeren?".

Bakfietsservice aan huis

Bakfietsservice aan huis

Waarom naar de fietsenmaker gaan als de fietsenmaker ook bij jou aan huis kan komen? Onze monteurs rijden rond door heel Nederland en België.

Bakfiets onderhoud

Een Babboe bakfiets heeft het vaak nogal te verduren. Hij wordt zwaar beladen en moet door weer en wind naar buiten. Door je bakfiets goed te onderhouden gaat hij nog langer mee. Je kunt dit onderhoud door een van de vakkundige Babboe monteurs laten doen maar er zijn ook veel klussen die je eenvoudig zelf kunt doen.

Niet al het onderhoud aan je bakfiets kun je zelf uitvoeren. De bakfiets monteurs van Babboe staan voor je klaar en komen en komen in Nederland en België bij je thuis of op het werk. Noteer in je agenda wanneer het tijd is voor een kleine of grote onderhoudsbeurt. Om de garantie op jouw bakfiets te behouden, is het van belang dat er een eerste controlebeurt wordt uitgevoerd binnen 4-12 weken (of na 100 km bij intensief gebruik). Dit kan zowel door een erkende fietsenmaker of door een Babboe-monteur.

Uitgelichte onderhoudsproducten

OKO puncture free 250 ml

OKO puncture free 250 ml Bekijk dit product
26,-