Navigeren

Babboe Dog bakfiets

De ideale bakfiets voor de hondenliefhebber! De Babboe Dog is uitgerust met een handige loopplank, zodat je viervoeter zelf de bak in en uit kan lopen. Dankzij de anti-slip stickers op deze plank, zal dit zelfs met natte pootjes geen probleem zijn. Daarnaast heeft de bak twee handige bevestigingspunten voor de riem van de hond, zodat hij veilig in de bak blijft zitten. De Babboe Dog is tevens uit te breiden met een comfortabele ligmat of antislip mat.

Bekijk alle Babboe Dog modellen >

Babboe Dog

Babboe DogNiet alleen kinderen vinden het gezellig om in een bakfiets te worden vervoerd, ook honden zijn gek op fietsen. Er gaat niets boven het gevoel van de wind in de haren. Omdat Babboe van steeds meer hondenbezitters de vraag kreeg naar een hondenbakfiets, heeft Babboe de Babboe Dog op de markt gebracht. De Babboe Dog heeft 7 versnellingen en een robuuste stevige bak, waarin plek is voor twee (grote) honden. Daarnaast wordt de bakfiets standaard voorzien van een opklapbaar bankje. Hier op is plaats voor maximaal twee kindjes.

 

Elektrische Babboe Dog

Babboe Dog bakfiets elektrischUiteraard is de Babboe Dog ook verkrijgbaar met elektrische trapondersteuning. Ritjes naar het park, bos of strand worden zo nog leuker, want je hebt altijd de wind in de rug. De accu die zich onder de bagagedrager bevindt, is gemakkelijk thuis of onderweg op te laden. De actieradius van de Babboe Dog-e is zo'n 40-60 kilometer en dankzij de bergversnelling zijn tunneltjes, bruggetjes en kleine heuveltjes ook een peuleschil.

 

Babboe Dog aanschaffen

Hondenbakfiets Babboe DogDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? Bekijk onze hondenbakfietsen dan in de webshop door op onderaan op deze pagina op de button 'bekijk alle Babboe Dog modellen' te klikken.

 

Maak een proefrit met de Babboe Dog

Ben je benieuwd hoe leuk het is om samen met je hond op pad te gaan? Maak tijdens één van onze open dagen een proefrit op de Babboe Dog. Jouw hond(en) zijn dan van harte welkom om eens uit te testen hoe het is om in een echte hondenbakfiets te zitten. Wil je liever eerst meer informatie over de verschillende modellen? Klik dan alle Babboe Dog modellen om meer informatie te bekijken.

Bekijk alle Babboe Dog modellen >