Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Pro Bike - Razendsnelle bakfiets door de stad

Nooit meer in de file staan, bijdragen aan het milieu en razendsnel op je punt van bestemming, dat is de Bike. Deze zakelijke cargobike fietst als een normale fiets, waardoor je eenvoudig door het drukke stadsverkeer beweegt. Heb je een route buiten het centrum? Ook dan fietst de Bike als een speer, zodat je snel je route kunt voltooien. Bij de Bike heb je de keuze uit 2 bakken, één van flightcase en één van composiet.

Alle Bike modellen >

Huidige gebruikers van deze zakelijke bakfiets o.a.:

  • Gemeentes voor het afleggen van wijkbezoeken
  • Servicemonteurs voor het controleren van meters
  • VVV ter promotie van de stad

Babboe Pro Bike

De Bike is door haar smalle vorm erg geschikt voor vervoer in een drukke stad. Vervoer je lichte, rechthoekige pakketjes dan is de Bike flightcase een goede optie voor jou. Zoek je een cargobike met een design uitstraling en robuuste, waterdichte bak? Dan kies je voor de bak van composiet. Beide bakken zijn voorzien van een solide slot met hendel om de bak te openen en af te sluiten. De composiet bak kun je voorzien van stickers met je eigen logo zodat je cargobike ook meteen een reclamemiddel is voor je bedrijf!

Elektrische Bike

De Bike-E heeft elektrische ondersteuning. De motor zit in het achterwiel zodat je altijd de wind in de rug voelt. De bakfiets is uitgerust met 7 versnellingen zodat je altijd een fijne rijstand hebt. De accu is verwerkt in de bagagedrager zodat je deze zowel thuis als onderweg eenvoudig kunt opladen.

Middenmotor Bike

De Bike Midmotor heeft een Yamaha middenmotor en geeft je extra ondersteuning tijdens je route. De krachtige middenmotor is voorzien van een trapsensor en traploze NuVinci versnellingen. Hierdoor voelt de ondersteuning erg natuurlijk aan. Heb je een zware belading en sta je voor een stoplicht? Dankzij deze sensitieve motor kun je altijd eenvoudig starten met fietsen. Hierdoor is dit dé elektrische bakfiets voor lange routes door de stad!

Cargobike aanschaffen

De Bike is online verkrijgbaar en bij alle Juizz vestigingen in Nederland. Als je de cargo bike wilt testen kun je een afspraak maken voor een proefrit in Amersfoort of langs gaan bij één van de Juizz verkooppunten in Nederland. We raden aan om je product of verpakking mee te nemen zodat je meteen kunt passen welke bakfiets geschikt is voor je bedrijf.

Babboe Pro elektrische cargobikes hebben een hoge kwaliteit. Ons vertrouwen in de kwaliteit zie je terug in de garantietermijn van 5 jaar op de bakfiets. Zelf een Bike aanschaffen? Bekijk alle Bike modellen.

Alle Babboe Pro modellen >