Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Slim fiets

Babboe Slim - dé smalle familiefiets voor lange afstanden

Ga samen met je kindje(s) op avontuur met de Babboe Slim familiefiets! De Babboe Slim is vanwege de extra smalle uitvoering ideaal voor lange afstanden, tochten, smalle weggetjes en vakanties. De kinderen zitten, in tegenstelling tot een traditionele bakfiets, niet naast maar achter elkaar. Daarnaast biedt deze uitvoering nog steeds het grote voordeel dat jij je kinderen altijd in het zicht hebt. De Babboe Slim is super wendbaar en evenwichtig en het lijkt net alsof je op een normale fiets fietst. Er passen twee (oudere) kinderen op de kussens, en daarnaast kun je fietsstoeltjes of een Maxi-Cosi drager erop monteren, zodat ook kleine kinderen eenvoudig en veilig vervoerd kunnen worden.

Naar de webshop >

Babboe Slim Mountain – smal en krachtig

bakfiets voor lange afstanden

Wanneer je op zoek bent naar een zeer wendbare familiefiets met een extra sterke motor, dan is de Babboe Slim Mountain dé fiets voor jou. Dankzij de krachtige Yamaha middenmotor met trapsensor en de traploze NuVinci versnelling fietst de Babboe Slim Mountain ontzettend soepel. Door de natuurlijke trapondersteuning lijkt het net alsof je het helemaal zelf doet. Ideaal wanneer je met het hele gezin eropuit wilt om avontuurlijke uitstapjes te maken of als je in heuvelachtig gebied woont.

Babboe Slim – eindeloos variëren met accessoires

Babboe Slim accessoires

De Babboe Slim familiefiets is standaard uitgerust met een kussenset, veiligheidsstang rondom het zitvlak en heupgordels. De fiets is met verschillende Babboe accessoires uit te breiden, zoals de bagagedrager, voetrail en rugsteun. Daarnaast kun je eindeloos variëren met extra accessoires. Aan de hand van het handige kliksysteem zijn de accessoires eenvoudig erop en eraf te halen, zoals een fietsstoeltje van Yepp of een Maxi-Cosi drager. Je kunt er zowel 1 of 2 fietsstoeltjes op monteren.

Babboe Slim – aanschaffen

Babboe Slim sfeerfoto

De bakfietsen van Babboe zijn allemaal online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van een Babboe Slim bakfiets?

Babboe Slim testen

Wil je testen hoe de Babboe Slim fietst? Kom dan langs op één van de testdagen en maak een proefrit!

Naar de webshop >