Navigeren

Wil jij werken bij Babboe

Bedrijfsprofiel

Babboe B.V. is het initiatief van een aantal ouders die graag een goede bakfiets wilden hebben, maar de prijzen van de bestaande aanbieders te hoog vonden. Samen met een ingenieursbureau is in 2006 de Babboe Big ontwikkeld, waarbij het doel was om een kwalitatief goede en vooral handige bakfiets te ontwikkelen. In 2007 is Babboe gelanceerd in Nederland en vanaf de start was het een groot succes. In 2008 is Babboe geïntroduceerd in België, in 2010 in Duitsland, Frankrijk en Engeland en begin 2011 heeft Babboe ook Denemarken en Amerika veroverd. Inmiddels is Babboe BV marktleider binnen het 3-wiel bakfietssegment, heeft het een zeer goede naamsbekendheid, een grote klantengroep en een hele mooie toekomst in het verschiet.

Babboe BV is een serieuze speler in de bakfietsenmarkt in Nederland en ook daarbuiten. We zijn actief in België, Duitsland, Frankrijk, UK, Denemarken en Amerika. Deze landen hebben een eigen business model en een eigen concurrentie veld. Bestellingen uit andere landen worden vanuit Nederland afgehandeld.

Babboe BV is een online opererend bedrijf, hetgeen betekent dat de website het enige verkoopkanaal is. Wij sourcen het merendeel van onze goederen in Azië en een deel in Europa. Allen op eigen specificatie. Wij streven naar een minimale voorraadpositie enerzijds en voldoende flexibiliteit tbv een plotselinge vraagtoename anderzijds.

Babboe verkoopt niet alleen een bakfiets met een goede kwaliteit en scherpe prijs maar ook emotie; het gevoel van je kind(eren) veilig en gezellig vervoeren. De bij deze belofte behorende kracht van Babboe is de hoge kwaliteit en service. De kwaliteit van Babboe wordt gegarandeerd door optimale specificaties van onze fietsen en accessoires, bepaald door ons team van (externe) ingenieurs. En door een continue proces van kwaliteitscontroles op de ingekochte goederen, welke in eigen beheer door (externe) instanties worden uitgevoerd. De after sales service van Babboe is uniek. Babboe is de enige online fietsaanbieder met eigen landelijk opererende servicemonteurs die bij de klanten aan huis vanuit onze eigen bussen servicewerkzaamheden verrichten. Deze klantenservice wordt aangestuurd vanuit ons service centrum in Amersfoort. Opslag en transport in Nederland wordt verzorgd door een externe partner, welke ook vanuit Amersfoort wordt aangestuurd.

Locatie

Babboe is centraal gelegen in het midden van het land, vlakbij de A1 en A28, in Amersfoort. Slechts 35 autominuten vanaf hartje Amsterdam en 20 autominuten vanaf Utrecht. Het adres van ons kantoor is Xenonweg 45, 3812 SZ Amersfoort.

Stages

Studeer je nog? Kom dan stage lopen bij Babboe! Meewerkstages of afstudeerstages, MBO, HBO of WO, dat maakt ons allemaal niet uit. Initiatief vinden we namelijk belangrijker dan je opleidingsniveau.

Vacatures

- Junior Inkoper

Open sollicitatie

Babboe zoekt altijd naar goede mensen. Geen passende vacature gevonden? En pas je helemaal bij ons? Stuur dan een open sollicitatie. Leg duidelijk uit wat je kunt en wat je wilt en wie weet hebben we ook een plekje voor jou.

Je kunt je motivatie en CV mailen naar info@babboe.nl.