Blog

Hond in bakfiets vastmaken
Dog
Go

Je hond in een bakfiets vastmaken. Hoe doe je dat?

Als je kinderen in de bakfiets vervoert, dan staat veiligheid voorop. De kinderen kunnen (in een zitje) op het bankje, gordels om en ze zijn klaar om te gaan. Maar hoe gaat dat met de hond? De veiligheid van de hond staat voorop als je met je hond op pad gaat met de bakfiets. Je hond in de bakfiets vastmaken, is dan ook van groot belang.

Fietsen met een bakfiets én een tweeling

Fietsen met een bakfiets én een tweeling

Heb je een tweeling en wil je samen met ze op pad? Dan is een bakfiets misschien wel de juiste keuze voor jou. Fietsen met een tweeling vraagt namelijk meer creativiteit dan fietsen met één kindje. We begrijpen dan ook als geen ander dat je op zoek bent naar de beste mogelijkheid om je tweeling met de fiets te vervoeren. Met de bakfiets kun je jouw tweeling met alle gemak van A naar B brengen. In dit artikel vertellen wij jou hoe.

hond op de fiets
Dog
Go

Fietsen met je hond: 3 redenen om voor een hondenbakfiets te gaan

Lopen naast de fiets kan voor een hond een goede vorm van lichaamsbeweging zijn. Doordat de hond rechtuit loopt in een regelmatig tempo worden hierbij spieren opgebouwd zonder dat de gewrichten zwaar belast worden. Maar niet voor elke hond is het lopen naast de fiets aan te raden. Als je toch wilt fietsen met je hond, kan een hondenbakfiets de uitkomst zijn. In deze blog lees je de 3 belangrijkste redenen waarom.

Longtail cargo fiets
Slim

Longtail cargo fiets: praktisch vervoer van kinderen

Steeds meer mensen overwegen om de auto in te ruilen en er een elektrische fiets voor in de plaats te nemen. Veel dagelijkse bezigheden, zoals de kinderen naar school brengen of boodschappen doen, kunnen vaak ook gewoon met de fiets. In deze tijd zijn we namelijk allemaal wel een stukje bewuster bezig. Een longtail cargo fiets kan een optie zijn voor gezinnen die duurzamer willen leven.

vaderfiets

Een papafiets of vaderfiets: het ultieme vaderdagcadeau! Onze top 5 vaderdagcadeaus

Babboe is opgericht van ouders voor ouders en uiteraard werken er ook veel ouders bij Babboe. En dan is natuurlijk ieder jaar de vraag: wat geven we (samen met onze kinderen) onze man voor vaderdag als dank voor al die uurtjes voorlezen, met de lego spelen, traantjes drogen en luiers verschonen.Wij helpen je op weg om hét ultieme cadeau voor vaderdag uit te zoeken, met onze top 5 vaderdagcadeaus. Voor de liefste papa van de wereld.

Hondenbakfiets

Wat zijn de ervaringen met een hondenbakfiets?

Het zijn niet alleen de jonge ouders die Babboe inspireren om nieuwe producten te ontwikkelen en de huidige bakfietsen te verbeteren, maar ook hondenbaasjes! Ook zij zijn onderdeel van onze community en inspireren ons iedere dag.

dames bakfiets

Een echte dames bakfiets: de Babboe Mini

Ben je op zoek naar een bakfiets, maar ben je er nog niet over uit welk model je moet kiezen? Dan is de Babboe Mini misschien wel iets voor jou. Deze compacte bakfiets is korter dan een standaard tweewielbakfiets, licht in gewicht en fietst vrijwel als een normale fiets. De Babboe Mini is daarom ideaal als dames bakfiets. 

Gespot: Babboe bakfiets in Mondriaanjasje

Gespot: Babboe bakfiets in Mondriaanjasje

In 2022 is het 150 jaar geleden dat kunstenaar Piet Mondriaan het levenslicht zag. Het Mondriaanhuis, het geboortehuis van Mondriaan in Amersfoort, viert dit jubileumjaar uitbundig met een feestelijk, cultureel programma. Het jubileumjaar werd maandag 7 maart geopend in theater Flint door burgemeester Lucas Bolsius.

Maak een
Proefrit