Blog

zichtbaarheid voor je bedrijf met vrachtfiets
Babboe Pro

Zichtbaarheid voor je bedrijf met een vrachtfiets

Vergeet alle marketingstunts en alle acties op social media. Wil jij meer zichtbaarheid creëren voor je bedrijf? Ga dan voor een vrachtfiets! Met een bakfiets cargo van Babboe vervoer je niet alleen je goederen in een drukke stad, maar zet je ook (indirect) je bedrijfsnaam in de schijnwerpers. 

Bakfiets tweewieler
City

Een bakfiets tweewieler die ideaal is voor in de stad: de Babboe City

Ben jij iemand die altijd in de spits onderweg is om je kinderen weg te brengen of op te halen van het kinderdagverblijf? En woon je ook nog eens in een levendige stad? Dan kun je vast en zeker concluderen dat het altijd druk is om je heen. Met 2 kinderen op de fiets kan dit soms nog wel eens een uitdaging zijn. Hoe blijf je recht fietsen en hoe voorkom je botsingen met tegenliggers of fietsers die inhalen?

mijn hondenbakfiets en ik
Dog
Go

Mijn elektrische hondenbakfiets en ik

Ken je dat gevoel dat je zo trots bent op iets dat je het met iedereen wil delen? Jouw elektrische hondenbakfiets bijvoorbeeld. Je kunt vast niet meer zonder. Waar jij gaat, gaat je bakfiets en waar je bakfiets gaat, ga jij. Jij en jouw elektrische hondenbakfiets zijn onafscheidelijk van elkaar. Maar waarom?

Bakfiets elektrisch tweedehands kopen - onze tips

Bakfiets elektrisch tweedehands kopen - onze tips

Je hebt al een tijdje je zinnen op een bakfiets gezet. Je oriënteert je en vergelijkt de mogelijkheden, maar iedere bakfiets die je tegen komt, is net wat aan de dure kant. Je bent tot de conclusie gekomen om voor een tweedehands bakfiets te gaan. Maar tweedehands is niet nieuw.

Maaltijden rondbrengen met de bakfiets
Babboe Pro

Maaltijden rondbrengen met de bakfiets

Happietaria Groningen is onderdeel van een project van de landelijke organisatie Tearfund waarbij jaarlijks pop-up restaurants worden geopend in studentensteden. Dit doen ze met behulp van de Babboe Pro Trike XL

Wat moet ik weten voordat ik een hondenbakfiets ga kopen?
Dog
Go

Wat moet ik weten voordat ik een hondenbakfiets ga kopen?

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen, de hondenbakfietsen van Babboe. Je ziet een lief koppie, wapperende oren en een kwispelende staart. Je bent op slag verliefd en misschien denk je er nu wel over na om binnenkort een hondenbakfiets te kopen. Zeker doen! Maar voordat je een hondenbakfiets koopt, is het wel goed om na te denken of je hond het überhaupt leuk vindt om als een royal vervoerd te worden.

Welke bakfiets huif is geschikt voor mijn bakfiets?
Regententen

Welke bakfiets huif is geschikt voor mijn bakfiets?

Fietsen door weer en wind? Of fietsen in de felle zon? Dat kan gewoon met de Babboe bakfiets. Met behulp van de handige bakfiets huif bescherm je je kinderen tegen de regen en tegen de felle UV stralen. Je kunt dus het gehele jaar genieten van de ritjes op de bakfiets.

Op de bakfiets trouwen? Dat kan!

Op de bakfiets trouwen? Dat kan!

Wanneer je je bruiloft aan het plannen bent, is het vervoer misschien niet iets wat als eerste op je lijstje staat. Maar een mooi vervoersmiddel kan wel het verschil maken op jullie trouwdag. Ben je op zoek naar een origineel idee? En heb je al een bakfiets in de schuur staan? Kies dan voor een trouwvervoer bakfiets. Je zult zien dat je gezien gaat worden als jullie in jullie unieke trouwbakfiets aan komen fietsen bij de trouwlocatie.