Filter op

Blog

Vanaf wanneer kan ik fietsen met mijn baby?

Na negen maanden te hebben gewacht, is je kleine ukkepuk er eindelijk. De kraamtijd vliegt voorbij en voor je het weet, wil je alweer op de fiets stappen. Natuurlijk wel op een bakfiets, want tijdens jouw zwangerschap zag je jezelf al vele kilometers maken met jouw kindjes voor in de bak. Maar vanaf hoeveel maanden kun je eigenlijk met je baby fietsen? 

Je hond mee op de fiets, waarom niet?

Je hebt ze vast wel eens zien fietsen, de bakfietsen van Babboe. Al die zingende kindjes in de bak, enorm schattig natuurlijk, maar wist je dat er ook speciaal bakfietsen zijn voor jouw hond? Want ook honden vinden het gezellig om met de (bak)fiets vervoerd te worden. Wapperende oren, een kwispelende staart en een hijgende tong. Zie je het al voor je?

Waar kan ik een bakfiets kopen

In grote steden en ook daarbuiten worden bakfietsen steeds populairder. Ze zijn in de stad een handig vervoersmiddel om met je kinderen op een veilige manier van A naar B te komen. Daarnaast is het beter voor het milieu en vaak goedkoper dan met de auto. Overweeg je een bakfiets te kopen, dan moet je jezelf vooraf een aantal vragen stellen.

Dé bakfiets accessoires voor jou

Je kent die lijstjes wel met hippe musthaves. Zonnebrillen, tassen, schoenen en sieraden. Nu hebben mijn vriend en ik regelmatig discussies over mijn hoeveelheid kleding, schoenen en tassen, maar voor leuke bakfiets accessoires is hij echter wel te porren. Daarom een lijstje met musthaves voor de bakfiets, want we hebben allemaal nog wel wat te willen toch?

Maak via Danoontje kans op een Babboe bakfiets

Danoontje Powerrr is terug van weggeweest. In samenwerking met Babboe kun je bij Danoontje vier Babboe bakfietsen winnen ter waarde van €1849.

Kies je voor 2- of 3- wielen?

Welke bakfiets past het best bij jou en je gezin? De ene ouder is heel stellig en weet meteen dat het een driewieler moet zijn, maar de andere ouder heeft toch echt een tweewieler in het hoofd. Er zijn ook veel ouders die het eigenlijk niet zo goed weten, en dat is ook logisch. Dat is ook juist waar onze testdagen voor zijn.

Bakfiets elektrisch of niet?

Alle Babboe bakfietsen zijn er ook in een elektrische variant en we merken, tijdens testdagen bijvoorbeeld, steeds vaker dat mensen twijfelen bij de aanschaf van een bakfiets tussen de elektrische of de niet-elektrische variant. Maar tegelijkertijd krijgen we van veel andere ouders terug dat zij een niet-elektrische variant kochten, maar uiteindelijk toch spijt kregen.

Babboe Big vs Babboe Max-E

Voordat ik de Babboe Max-E kreeg, fietste ik altijd op de Babboe Big. Het leek me leuk om eens te kijken naar de verschillen. Er is uiteraard één overduidelijk verschil dat met name voor gastouders en grote gezinnen van belang is. In de Babboe Max-E kunnen twee kindjes meer. Als gastouder kun je maximaal 6 kindjes opvangen en het is heel prettig als al die kindjes in de bakfiets passen.

Blog