Blog

vaderfiets

Een papafiets of vaderfiets: het ultieme vaderdagcadeau! Onze top 5 vaderdagcadeaus

Babboe is opgericht van ouders voor ouders en uiteraard werken er ook veel ouders bij Babboe. En dan is natuurlijk ieder jaar de vraag: wat geven we (samen met onze kinderen) onze man voor vaderdag als dank voor al die uurtjes voorlezen, met de lego spelen, traantjes drogen en luiers verschonen.Wij helpen je op weg om hét ultieme cadeau voor vaderdag uit te zoeken, met onze top 5 vaderdagcadeaus. Voor de liefste papa van de wereld.

Hondenbakfiets

Wat zijn de ervaringen met een hondenbakfiets?

Het zijn niet alleen de jonge ouders die Babboe inspireren om nieuwe producten te ontwikkelen en de huidige bakfietsen te verbeteren, maar ook hondenbaasjes! Ook zij zijn onderdeel van onze community en inspireren ons iedere dag.

dames bakfiets

Een echte dames bakfiets: de Babboe Mini

Ben je op zoek naar een bakfiets, maar ben je er nog niet over uit welk model je moet kiezen? Dan is de Babboe Mini misschien wel iets voor jou. Deze compacte bakfiets is korter dan een standaard tweewielbakfiets, licht in gewicht en fietst vrijwel als een normale fiets. De Babboe Mini is daarom ideaal als dames bakfiets. 

Gespot: Babboe bakfiets in Mondriaanjasje

Gespot: Babboe bakfiets in Mondriaanjasje

In 2022 is het 150 jaar geleden dat kunstenaar Piet Mondriaan het levenslicht zag. Het Mondriaanhuis, het geboortehuis van Mondriaan in Amersfoort, viert dit jubileumjaar uitbundig met een feestelijk, cultureel programma. Het jubileumjaar werd maandag 7 maart geopend in theater Flint door burgemeester Lucas Bolsius.

Bakfiets online

De Babboe testdag is een feestje voor het hele gezin

Het is handig om eerst een proefrit te maken voordat je je bakfiets gaat kopen. Bezoek onze bakfiets testdagen voor een vrijblijvende testrit.

Hond in bakfiets
Dog

De hond mee in een bakfiets: De Babboe Dog

Als een pup die op z’n eerste puppy cursus gaat en enorm veel nieuwe indrukken krijgt. Zo krijgt ook jouw hond in een bakfiets vele indrukken. Zie je het al voor je? Een blije hond met een kwispelende staart en een opgewekte snoet in een bakfiets. Met de Babboe Dog wacht er niet alleen een geheel nieuw avontuur voor je hond, maar ook voor jou.

Longtail cargo fiets
Slim

Rijd vertrouwd op een longtail cargo fiets

De Babboe Slim Mountain is de longtail cargo bike onder de bakfietsen. Dankzij de smalle uitvoering is deze fiets goed geschikt voor lange afstanden en smalle wegen. In tegenstelling tot een traditionele bakfiets zitten de kinderen niet naast, maar achter elkaar.

Bakfiets kinderen

Bakfiets voor kinderen met een deurtje: De Babboe Go

Jouw ideale bakfiets met een deurtje: de Babboe Go! Benieuwd waarom je voor de Babboe Go moet kiezen? Ontdek het hier!