Terugblik op de Nationale Bakfietsdag

Nationale Bakfietsdag

Op zaterdag 15 april 2023 vond de tweede editie plaats van de Nationale Bakfietsdag bij Experience Center De Fietser in Ede. Bezoekers konden op het indoor fietsparcours ruim 25 verschillende bakfietsen testen van de merken Babboe, Carqon en Batavus.

Het werd een druk bezochte dag met ruim 300 bezoekers die hun interesse toonden in een bakfiets. Bezoekers lieten zich uitgebreid informeren door de aanwezige bakfiets-experts. Veelvoorkomende vragen waren o.a. ‘Wat is het verschil tussen een tweewieler of driewieler?’, ‘Hoe neem ik mijn kindje mee in de bakfiets?’ en ‘Hoeveel kinderen passen in de bakfiets?’. Bezoekers maakten meerdere proefritten op de aanwezige bakfietsen om de merken goed met elkaar te kunnen vergelijken. De aanwezige Babboe monteur sprak over de technische specificaties van de bakfietsen en kon alle voordelen uitleggen over de bakfiets service aan huis.

Een feestje voor de kinderen

Kinderen zaten lachend in de rijdende bakfietsen en zwaaiden er op los. Na het fietsen was er voldoende kinder-entertainment aanwezig in de vorm van een springkussen, een kinder DJ, een ballonvouwer en vrolijke schmink artiesten. Bezoekers gingen met een gevulde goodie bag, lachende gezichten en geschminkte kinderen weer huiswaarts.

Bakfietsen testen

Heb je de Nationale Bakfietsdag gemist en wil je de bakfietsen van Babboe testen? Kom dan langs op de Babboe testdagen in Amersfoort, waar je meer dan 20 bakfietsen kunt uitproberen.

De Nationale Bakfietsdag De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag
De Nationale Bakfietsdag

Vond je dit bericht leuk?
0
Deel dit artikel