Bakfiets proefrit maken?


Test de nummer 1 bakfiets van Nederland!


Proefrit op een Babboe testdag

Test een bakfiets tijdens de Babboe testdag en maak een gratis proefrit op al onze verschillende bakfiets modellen. Er staat een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven. In Amersfoort en Noord-brabant (Wilbertoord) organiseert Babboe elke maand bakfiets testdagen. De elektrische bakfietsen kun je ook gratis testen op een testdag bij Prénatal.

Bekijk de testdag agenda >


Proefrit bij een ambassadeur

Wil je graag een proefrit in de buurt maken op een Babboe bakfiets? Op Try my Babboe vind je Babboe ambassadeurs waarbij je vrijblijvend een proefrit kunt maken. Onze ambassadeurs zijn overal in Nederland te vinden!

Naar Try my Babboe >


Persoonlijke afspraak

Heb je geen tijd om in het weekend naar een van onze bakfiets testdagen te komen? Dan kan je een persoonlijke afspraak maken om op een doordeweekse dag in Amersfoort een proefrit te maken op alle verschillende Babboe bakfietsen. Het is ook mogelijk om in Noord-brabant (Wilbertoord) een proefrit op afspraak te maken, er zijn een groot aantal bakfietsen beschikbaar en krijg je alle adviezen die je in Amersfoort ook zou krijgen.

Maak een afspraak >


Een vrachtfiets uitproberen met Try Before You Buy

Wil je een Babboe Pro vrachtfiets uitproberen? Met Try Before You Buy test je 2 weken lang een Babboe Pro vrachtfiets Zo ervaar je zelf de voordelen van een vrachtfiets en hoe je hem kunt inzetten voor jouw werk/bedrijf. Meld je aan op basis van de beschikbaarheid van de vrachtfiets. Bekijk de beschikbaarheid van de vrachtfietsen en meld je aan.

Ik meld me aan >