Black Friday Deals:
Nu €1.000,- korting op geselecteerde bakfietsen

Bakfiets proefrit maken?


Test de nummer 1 bakfiets van Nederland!


Bakfiets proefrit op een Babboe testdag

Een bakfiets test je tijdens een Babboe testdag. Je maakt dan een gratis proefrit op al onze verschillende bakfiets modellen. Er staat een Babboe-medewerker voor je klaar om je vragen te beantwoorden of tips en advies te geven. In Amersfoort en Noord-Brabant (Wilbertoord) organiseert Babboe elke maand bakfiets testdagen. Een elektrische bakfiets test je gratis op een testdag bij een van de Prénatal megastores.

Bekijk de testdag agenda >


Bakfiets testen bij een ambassadeur

Wil je graag een proefrit in de buurt maken op een Babboe bakfiets? Op Try my Babboe vind je Babboe ambassadeurs waarbij je vrijblijvend een proefrit kunt maken. Onze ambassadeurs zijn overal in Nederland te vinden!

Naar Try my Babboe >


Persoonlijke afspraak

Heb je geen tijd om in het weekend naar een van onze Babboe testdagen te komen? Dan kun je een persoonlijke afspraak maken om op een doordeweekse dag in Amersfoort een proefrit te maken op alle verschillende Babboe bakfietsen. Het is ook mogelijk om in Noord-Brabant (Wilbertoord) een proefrit op afspraak te maken. Er zijn een groot aantal bakfietsen beschikbaar en je krijgt persoonlijk advies van onze deskundige Ester. Woon of bezoek je de omgeving van Bergen (Noord-Holland) met je hond? Dan kan je ook de Babboe Dog-E testen bij de locatie van Dog with a Mission.

Maak een afspraak >

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit