Bakfietshoezen

Hieronder vind je alle bakfietshoezen voor alle bakfiets modellen. Houd je bakfiets lekker droog en schoon, ook wanneer hij een tijdje buiten blijft staan.

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Bakfietshoes voor je bakfiets

Staat je bakfiets vaak buiten? Bescherm je bakfiets dan met een bakfietshoes. Deze hoes zorgt ervoor dat je bakfiets schoon en droog blijft, ook als je fiets buiten staan. De bakfietshoes beschermt je fiets niet alleen tegen regen, maar bijvoorbeeld ook tegen stof, bladeren en vuil. Zo hou je je bakfiets langer mooi én gaat hij langer mee. Voor elke bakfiets verkopen we een geschikte hoes. Je kunt bij Babboe kiezen tussen een bakfietshoes, een bakfietszeil en een afdekhoes. De bakfietshoes is een luxe hoes die gemaakt is van waterdicht en ademend materiaal. Op sommige naden zit reflectiemateriaal. De hoes is gemaakt van soepel materiaal, dus je bergt ‘m makkelijk op. De bakfietshoes is zo groot, dat hij om de hele bakfiets gaat. Je beschermt dus niet alleen de bak, maar je hele bakfiets. Het bakfietszeil lijkt op de bakfietshoes, maar is van ander materiaal gemaakt. Het zeil is ook waterafstotend, maar heeft geen reflecterende delen. Ook een zeil gaat om de hele bakfiets heen. Een afdekzeil span je om de bak van je bakfiets. Hij gaat dus niet over je hele fiets, zoals een bakfietshoes. Het afdekzeil beschermt de bak tegen regen en vuil, maar is ook handig om boodschappen af te dekken tijdens het fietsen.

Weet jij al welke bakfietshoes jij nodig hebt? Bekijk de prijzen en modellen. Voor elke bakfiets hebben we een passende hoes.