Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Flow bakfiets | vertrouwd en stabiel

De Babboe Flow dankt zijn naam aan de gemakkelijke en vertrouwde manier van sturen. Zonder ooit een driewielbakfiets bereden te hebben, kom je met dit model zo in de ‘flow’. Je stuurt een Babboe Flow bakfiets moeiteloos de bochten door.

Het unieke design van de Babboe Flow zorgt er namelijk voor dat je alleen het stuur beweegt en niet de bak; de wielen draaien onafhankelijk van de bak. Dit voelt vertrouwd als het sturen van een gewone fiets. Deze gezinsfiets heeft de stabiliteit van een driewielbakfiets gecombineerd met de vertrouwde stuureigenschappen van een normale fiets.

In de bak is standaard plaats voor 2 kindjes. In de Babboe Flow kan ook een Maxi-Cosi drager worden gemonteerd, zodat je ook de allerkleinste mee kan nemen. Ook is de bak van de Babboe Flow uit te breiden met een extra bankje voor het vervoer van een extra kindje.

Bekijk alle Babboe Flow modellen >

Verschil tussen Carve en Flow

De Babboe Flow lijkt in uiterlijk veel op de Babboe Carve, maar met een belangrijk verschil: de bak van de Flow kan niet ‘carven’. Dat wil zeggen dat de bak van de Babboe Flow tijdens het fietsen niet mee kantelt in de bochten. De bak van de Babboe Flow blijft altijd rechtop staan en is daardoor extra stabiel. Mocht je juist flexibeler en sneller door de bochten dan is de Babboe Carve wellicht iets voor jou.

Babboe Flow-E

De Babboe Flow-E is een bakfiets met elektrische motor in het achterwiel. De Lithium-Ion batterij is gemakkelijk op te laden en helpt je ongeveer 40 tot 60 kilometer met elektrische ondersteuning op weg! Mede dankzij de trapondersteuning is de Babboe Flow-E prima in te zetten als groen en voordelig alternatief voor de auto.

Babboe Flow Mountain

De Babboe Flow Mountain bakfiets doet zijn naam eer aan; dankzij de krachtige Yamaha middenmotor en traploze Enviolo (Nuvinci) versnellingen is voor deze gezinsfiets geen berg te hoog. Zelfs met kinderen in de bak, zul je met deze bakfiets zonder moeite in een heuvelachtige omgeving kunnen fietsen. Ook voor het afleggen van langere afstanden is de Babboe Flow Mountain ideaal.

Babboe Flow Accessoires

Natuurlijk is de Babboe Flow uit te rusten met verschillende Babboe accessoires. Denk aan zaken als: regentent, Maxi-Cosi drager, bakfietshoes, kussenset, peuterstoel en meer.

Bekijk alle Babboe Flow accessoires >

Babboe Flow testen

Ervaar zelf hoeveel gemak een Babboe bakfiets je biedt. Maak een proefrit tijdens één van de testdagen. Deze organiseren we regelmatig! Wil je liever eerst meer informatie over de verschillende modellen? Bekijk dan de pagina's over de Babboe Big, Babboe City, Babboe Curve, Babboe Carve, Babboe Mini, Babboe Max of Babboe Dog voor meer informatie. Toch door naar de Babboe Flow modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Bekijk alle Babboe Flow modellen >