Babboe gezinsfiets: de voordelen

Het is al meer dan 15 jaar geleden dat de eerste Babboe bakfiets de straat op reed. Sindsdien doen wij er alles aan om het leven met een gezinsfiets nog leuker en gemakkelijker te maken. We krijgen voortdurend nieuwe inzichten en die nemen we mee in het verbeteren en ontwikkelen van onze gezinsfietsen. Wil je weten wat de voordelen zijn van een gezinsfiets? En ben je ook benieuwd hoe je kinderen het zullen vinden in een gezinsfiets? Dan kun je de gezinsfiets het beste een keer uitproberen.

1. Al 15 jaar dé bakfietsspecialist

In 2007 kwam de allereerste Babboe bakfiets op de markt, de Babboe Big. Na dit model zouden er nog vele volgen. Inmiddels hebben we dus al 15 jaar lang kennis en ervaring opgedaan op het gebied van twee- en driewielbakfietsen. Elektrisch en niet-elektrisch. Voor kinderen, honden en goederen.

De geschiedenis van Babboe >


2. Beste prijs-kwaliteitverhouding

Alle Babboe bakfietsen zijn op kwaliteit getest en SGS/TÜV gecertificeerd. De gezinsfietsen van Babboe koop je online of via een aantal geselecteerde fietsenwinkels. Van onze klassieker de niet-elektrische Babboe Big van net boven de €1000 tot de exclusieve Babboe Carve Mountain van bijna €5000. Al onze gezinsfietsen worden gratis rijklaar geleverd. Bij Babboe vindt iedereen een goede en betaalbare fiets met bak.

Alle bakfietsen >


3. Een feestje op wielen

Elke rit met een Babboe gezinsfiets is een feestje op wielen. Bij mooi weer, maar ook bij regenachtig weer genieten de kinderen goed beschermd en knus van het fietsen in de bakfiets. Een groot voordeel van een gezinsfiets is dat je kinderen of hond voor je zitten. Je hebt je kinderen, je hond of de te transporteren goederen altijd veilig in zicht. (Foto: sirukamula)

gezinsfiets

4. Duurzaam en milieuvriendelijk

De stijlvolle houten bak is typerend voor een Babboe fiets met bak. De bakken zijn gemaakt van beuken- en berkenmultiplex uit Europese duurzame bosbouw. De volledige productie, van grondstof tot het gebruiksklare eindproduct, is gecertificeerd en gecontroleerd door onafhankelijke experts. Met een Babboe bakfiets ben je duurzaam onderweg. Op deze manier lever je al een kleine bijdrage aan de bescherming van het milieu.


5. Veilig en stabiel

Alle Babboe bakfietsen zijn uitgerust met stevige bakken met hoge panelen en natuurlijk zonder puntige of scherpe randen. Elke Babboe gezinsfiets is voorzien van 3-puntsgordels voor de kinderen. Zij kunnen daarom tijdens het rijden niet opstaan of uit de bak vallen. Voor kinderen van alle leeftijden zijn speciale zitjes voor in de bakfiets verkrijgbaar. Alle delen van de bakfiets die bewegen, zitten niet binnen handbereik van kinderen. Babboe bakfietsen hebben twee remsystemen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend, waardoor je gelijkmatig en veilig remt. Bakfiets veiligheid is voor Babboe van het allergrootste belang.

Meer over veiligheid >


6. Meer dan 4000 klantreviews

Wereldwijd gingen duizenden jou al voor in hun keuze voor Babboe. De eerste kinderen die in een Babboe werden vervoerd zijn opgegroeid tot pubers, sommigen zijn zelfs al volwassen. Ben je benieuwd naar ervaringen van anderen met onze bakfietsen? Er staan meer dan 4000 klantreviews online op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Babboe reviews >


7. Unieke bakfietsservice aan huis

Bakfietsservice aan huis: Babboe heeft als bakfietsspecialist eigen monteurs in dienst. De Babboe-monteurs zijn volledig gespecialiseerd in Babboe bakfietsen en rijden rond in Nederland en België. Onze monteurs komen bij je langs. Gewoon, bij je thuis of op je werk, altijd op afspraak. Dus geen onnodig gesleep met je gezinsfiets. Onze monteurs helpen je zo weer op weg.

Babboe gezinsfiets

8. Gratis levering aan huis

Of je je bakfiets nu online bestelt of bij een van de aangesloten verkooppunten, we zorgen er altijd voor dat jouw gezinsfiets gratis aan huis wordt geleverd. Wel zo gemakkelijk! Onze collega’s van Westerman Logistics leveren jouw bakfiets netjes af en nadat jij een proefrit hebt gemaakt op je nieuwe Babboe, gaan ze door naar de volgende klant.

Zo gaat het bestelproces bij Babboe >


9. Gratis retour binnen 14 dagen

Wist je dat je alles wat je bij ons bestelt gratis kunt retourneren? Wil je toch liever een andere kleur regentent of een langer kettingslot. Je kunt het product binnen 14 dagen terugsturen en eventueel omruilen voor een ander product.

Lees verder >


10. Veel betaalmogelijkheden

In onze webshop bieden we veel verschillende betaalmogelijkheden aan, zodat jij kunt betalen op de manier die jij het prettigst vindt. Betaal snel en veilig met iDeal, Creditcard, Afterpay of Paypal. Wil je liever een bakfiets leasen? Ook dat is mogelijk.

Betaalmogelijkheden >


11. Duidelijke garantievoorwaarden

Een bakfiets moet gewoon goed zijn en veilig, daarom hebben we duidelijke garantievoorwaarden. Zo heb je recht op 5 jaar garantie op het frame, 1 jaar garantie op de houten bak en 2 jaar op onderdelen.

Garantievoorwaarden >


12. Continu in ontwikkeling

Het zijn onze klanten, die ons inspireren om onze huidige bakfietsen en accessoires te verbeteren. Ook bij de ontwikkeling van nieuwe bakfietsen en accessoires vragen wij regelmatig aan onze klanten hoe we onze bakfietsen nog handiger, leuker en veiliger kunnen maken.


13. Wij staan voor je klaar

Wil je advies over onze bakfietsen of welke accessoires het beste past bij jouw situatie? Onze klantenservice staat voor je klaar. Ook als je onderhoud of reparatie nodig hebt, kun je contact opnemen met onze service afdeling voor alle technische vragen.

Klantenservice >


14. Vrijblijvend testen

Wil je zelf ervaren hoe makkelijk je fietst op een Babboe gezinsfiets? Maak dan een proefrit! Het voordeel van een Babboe bakfiets is, dat je 'm makkelijk bij jou in de buurt uittest. Of je op zoek bent naar een bakfiets voor het transporteren van je kinderen, je hond(en) of goederen, via Try my Babboe, bij Babboe in Amersfoort of bij onze dealers kan je vrijblijvend een proefrit op je favoriete Babboe model maken.

Vrijblijvend gezinsfiets testen

Ben jij overtuigd van Babboe? Kijk dan bij ons in de webshop, welke gezinsfiets het beste bij jou past.

Babboe bakfietsen

Maak een
Proefrit