Van ouders voor ouders

Het zijn de jonge ouders die ons inspireren in het maken van de ideale bakfiets. Heen en weer naar school, boodschappen doen, vriendjes halen en brengen, naar de sportvelden en nog veel meer. Bij Babboe geloven wij erin dat we die momenten met de bakfiets nog leuker en gemakkelijker kunnen maken. Een bakfiets geeft jou en je gezin de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Ga er lekker op uit samen met je kinderen en maak er een onvergetelijke tijd van. Elke dag een feestje met jouw kinderen in de bak!

9 modellen

Voor elk gezin de ideale bakfiets

Alle bakfietsen van Babboe zijn geïnspireerd en ontwikkeld naar aanleiding van behoeftes van jonge ouders en hun kinderen. Of je nu één, twee, drie, vier, vijf of zes kinderen hebt, voor elke gezinssituatie hebben wij een geschikte bakfiets. Voor iedere leeftijdencombinatie zijn er tevens accessoires beschikbaar, van maxi-cosi drager tot kleuterzitje of extra bankje. Met onze accessoires zijn jij en je kinderen altijd veilig, snel en droog onderweg. Babboe heeft ook voor iedere portemonnee een geschikte bakfiets. Van de klassieke Babboe Big tot de nieuwste Babboe Flow, voor iedereen is er een passende bakfiets.

Elektrische bakfietsen | Snel, moeiteloos en veilig onderweg

Of je nu kiest voor een sportieve, wendbare bakfiets met twee wielen of voor een meer robuuste, stabiele bakfiets met drie wielen; al onze bakfietsen zijn met elektrische ondersteuning verkrijgbaar. Hierin is in sommige gevallen nog een extra keuze mogelijk: een motor in het achterwiel of de extra krachtige middenmoter (bij de trapas). De actieradius van de een elektrische Babboe is zo'n 40-60 kilometer.

Maak een proefrit

Wij verkopen onze bakfietsen via onze webshop om ze betaalbaar te houden. Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om onze familie bakfietsen eerst te testen. Maak tijdens één van onze testdagen een proefrit op een familie bakfiets. Jouw kind/kinderen zijn dan van harte welkom om eens te ervaren hoe het is om in een echte familie bakfiets te zitten.