Navigeren

Ontdek de Babboe Mountain bakfiets

Maak kennis met de Babboe Mountain; een nieuwe elektrische Babboe bakfiets voorzien van een Yamaha middenmotor met krachtsensor en traploze NuVinci versnellingen. Met de Babboe Mountain is geen berg te hoog en gaat het je ook op de lange afstanden altijd voor de wind!

De Babboe mountain is een elektrische bakfiets met de krachtigste motor tot nu toe!

Waarom de Babboe Mountain?

Na de introductie van onze huidige elektrische bakfietsen hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Het ontwikkelen van een bakfiets met een nog sterkere trapondersteuning stond dan ook hoog op ons verlanglijstje. Niet alleen omdat we met deze bakfiets meer gezinnen in het buitenland kunnen bereiken, maar ook omdat we in Nederland graag een nog groter assortiment aan bakfietsen willen aanbieden. De Babboe Mountain is wat ons betreft de perfecte aanvulling op ons al brede bakfiets-aanbod!

Soepele fietservaring

De Babboe Mountain is uitgerust met een sterke Yamaha middenmotor met krachtsensor en traploze NuVinci versnellingen. De bakfiets is hierdoor uitermate geschikt voor het beklimmen van heuvels, tunnels en bruggen. We hebben de bakfiets uitgebreid getest in de Zwitserse bergen, waar de Babboe Mountain met gemak de heuvels op kwam. Maar het zijn niet alleen zijn klim-kwaliteiten die de Babboe Mountain zo speciaal maken, de combinatie van de middenmotor met de traploze versnellingen zorgen voor een supersoepele fietservaring. Deze soepelheid is vooral tijdens het afleggen van langere afstanden een hele fijne bijkomstigheid. 

Bekijk de Babboe Mountain in de Zwitsere bergen

Babboe Mountain kopen

De Babboe Mountain is vanaf nu verkrijgbaar in twee varianten, de Babboe City Mountain, een tweewiel bakfiets en de Babboe Curve, een driewiel bakfiets. De Babboe Mountain wordt standaard geleverd met fraaie grijze bak, maar is natuurlijk ook verkrijgbaar in hout. Je kunt de bakfiets net als al onze andere bakfietsen compleet uitrusten met diverse accessoires, zoals een regentent, peuterstoel of Maxi-Cosi drager. 

Meer informatie over de Elektrische Babboe Curve mountain bakfietsBekijk meer informatie over de Babboe Mountain City bakfiets

Proefrit maken

Benieuwd geworden naar de Babboe City en Curve Mountain? Tijdens de openhuisdagen bij ons kantoor in Amersfoort kun je een proefrit maken op de Babboe Mountain en al je vragen over deze nieuwe elektrische bakfiets stellen.

Heb je nog vragen over de Babboe Mountain? Neem dan contact op met onze klantenservice