Babboe Max-E bakfiets | Bakfiets 6 personen

De Babboe Max-E is de grootste elektrische bakfiets van Babboe en is in februari 2018 gelanceerd. De Babboe Max-E is de eerste elektrische bakfiets op de markt die ruimte biedt voor 6 kindjes. Ideaal dus voor grote gezinnen, gastouders of kinderdagverblijven. Een ritje naar de kinderboerderij, de speeltuin en het park wordt zo nog makkelijker en gezelliger!

Babboe Max fans Babboe Max fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Babboe Max kdv bakfiets

Babboe Max, ruime bakfiets voor 6 kindjes

Ideaal voor grote gezinnen, gastouders of kinderdagverblijven.

Babboe Max

  • 6  Kinderen
  • 2  Bankjes
  • 229 cm  Lengte
  • 89 cm  Breedte
Babboe Max

Afsluitbaar deurtje - Nooit meer tillen

De elektrische Babboe Max is voorzien van een afsluitbaar deurtje aan de voorkant. Hiermee kan de bakfiets veilig op slot worden gedaan wanneer je op pad gaat. Daarnaast kunnen de kindjes nu zelf in en uit de bakfiets stappen, waardoor het tillen van de kindjes verleden tijd is.

Afsluitbaar deurtje
Babboe Max

Krachtsensor - Ervaar een natuurlijke ondersteuning

De elektrische Babboe Max is voorzien van een krachtige motor met geavanceerde trapondersteuning. Door het gebruik van de krachtsensor past de motor de hoeveelheid ondersteuning aan op de kracht die je zelf met je benen geeft. Het voelt alsof je het allemaal zelf doet.

Krachtsensor
Babboe Max

Optimale veiligheid - Veilig 6 kindjes in de bak

De elektrische kinderopvang bakfiets Babboe Max heeft diepe zitplaatsen en zes luxe driepuntsgordels voor de kindjes. Een antislipmat op de bodem van de bakfiets zorgt ervoor dat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. Daarnaast beschikt de elektrische kinderopvang bakfiets over schijfremmen voor en achter. Het deurtje kan tijdens het rijden worden vergrendeld. De maximale snelheid wordt om veiligheidsredenen beperkt tot 18 km/u. De Babboe Max is getest op veiligheid en duurzaamheid.

Optimale veiligheid

De Babboe Max:

Babboe Max-E

Babboe Max-E
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Bagagedrager
Ja
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
Versnellingstype
Derailleur
Locatie accu
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Achterwielmotor
Motortechniek
GWA
Kracht (Nm)
40
Sensortype
Kracht en snelheid
Omgeving
Vlakke wegen, Glooiende wegen

Uitgelichte accessoires Babboe Max

Melia babyschaal

Melia babyschaal Bekijk dit product

Babboe kleuterzitje

Babboe kleuterzitje Bekijk dit product
Vanaf 14,-

Babboe bakfietskussens

Babboe bakfietskussens Bekijk dit product
Vanaf 49,-

Babboe peuterstoel

Babboe peuterstoel Bekijk dit product
Vanaf 80,-

Babboe Max-E | Bakfiets voor kinderdagverblijven en gastouders

De elektrische Babboe Max bakfiets is een veilige en stabiele bakfiets waarin 6 kindjes passen. Deze grote bakfiets fietst vrijwel hetzelfde als de Babboe Big. Je kunt ervoor kiezen om meerdere babyschalen en peuterstoelen in de elektrische bakfiets te monteren, zodat ook de allerkleinsten veilig vervoerd kunnen worden.

Elektrische Babboe Max bakfiets | Met 6 kinderen in de bakfiets

De elektrische Babboe Max bakfiets is voorzien van een krachtige motor in het achterwiel en is uitgerust met krachtsensor die voor een natuurlijke ondersteuning zorgt. De bakfiets voor gastouders heeft een boost-functie, voor extra ondersteuning heuvelop en een unieke achteruitrij-functie. Daarnaast heeft de 6 persoons bakfiets een maximale snelheid van 18 km p/u.

Optimale veiligheid door slimme eigenschappen en accessoires

Bij de elektrische Babboe Max bakfiets staat veiligheid voorop. Zo heeft de elektrische 6 persoons bakfiets zes luxe driepuntsgordels voor de kindjes, diepe zitplaatsen en een antislipmat op de bodem, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. Daarnaast is deze grote bakfiets voorzien van een afsluitbaar deurtje, waardoor je de kindjes niet meer hoeft te tillen.

De Babboe Max-E testen | Ervaringen van gastouder Anita

Wil je testen hoe de bakfiets voor kinderopvang fietst? Kom dan langs op één van de Babboe testdagen en maak een gratis proefrit! Of ben je eerst nog benieuwd naar de mening van andere ouders over de 6 persoons bakfiets? Lees de Babboe Max ervaringen van gastouder Anita