Navigeren

Levertijd bakfietsen: 4-5 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Max-E bakfiets | Bakfiets 6 personen

De Babboe Max-E is de grootste elektrische bakfiets van Babboe en is in februari 2018 gelanceerd. De Babboe Max-E is de eerste elektrische bakfiets op de markt die ruimte biedt voor 6 kindjes. Ideaal dus voor grote gezinnen,  gastouders of kinderdagverblijven. Een ritje naar de kinderboerderij, de speeltuin en het park wordt zo nog makkelijker en gezelliger!

Bekijk de elektrische Babboe Max bakfiets >

Babboe Max-E | Bakfiets voor kinderdagverblijven en gastouders

Bakfiets kinderdagverblijf

De elektrische Babboe Max bakfiets is een veilige en stabiele bakfiets waarin 6 kindjes passen. Deze grote bakfiets fietst vrijwel hetzelfde als de Babboe Big. Je kunt ervoor kiezen om meerdere babyschalen en peuterstoelen in de elektrische bakfiets te monteren, zodat ook de allerkleinsten veilig vervoerd kunnen worden.

 

Elektrische Babboe Max bakfiets | Met 6 kinderen in de bakfiets 

Elektrische bakfiets gastouder

De elektrische Babboe Max bakfiets is voorzien van een krachtige motor in het achterwiel en is uitgerust met krachtsensor die voor een natuurlijke ondersteuning zorgt. De bakfiets voor gastouders heeft een boost-functie, voor extra ondersteuning heuvelop en een unieke achteruitrij-functie. Daarnaast heeft de 6 persoons bakfiets een maximale snelheid van 18 km p/u.

 

Optimale veiligheid door slimme eigenschappen en accessoires 

Grote bakfiets

Bij de elektrische Babboe Max bakfiets staat veiligheid voorop. Zo heeft de elektrische 6 persoons bakfiets zes luxe driepuntsgordels voor de kindjes, diepe zitplaatsen en een antislipmat op de bodem, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. Daarnaast is deze grote bakfiets voorzien van een afsluitbaar deurtje, waardoor je de kindjes niet meer hoeft te tillen.

 

De Babboe Max-E testen | Ervaringen van gastouder Anita

Bakfiets 6 personen

Wil je testen hoe de bakfiets voor kinderopvang fietst? Kom dan langs op één van de Babboe testdagen en maak een gratis proefrit! Of ben je eerst nog benieuwd naar de mening van andere ouders over de 6 persoons bakfiets? Lees de Babboe Max ervaringen van gastouder Anita

 

Babboe Max-E bakfiets kopen >