Navigeren

Babboe Max bakfiets

De Babboe Max-E is de grootste elektrische bakfiets van Babboe en is in februari 2018 gelanceerd. De Babboe Max-E is de eerste elektrische bakfiets op de markt die ruimte biedt voor 6 kindjes. Ideaal dus voor grote gezinnen, gastouders of kinderdagverblijven. Een ritje naar de kinderboerderij, de speeltuin en het park wordt zo nog makkelijker en gezelliger!

Bekijk de elektrische Babboe Max bakfiets >

Babboe Max-E

Babboe Max-E bakfietsDe elektrische Babboe Max bakfiets is een veilige en stabiele driewielbakfiets waarin 6 kindjes passen. De Babboe Max-E fietst vrijwel hetzelfde als de Babboe Big, alleen zitten de kindjes niet tegenover elkaar op de bankjes maar naast elkaar. Je kunt ervoor kiezen om meerdere babyschalen en peuterstoelen in de elektrische bakfiets te monteren, zodat ook de allerkleinsten veilig vervoerd kunnen worden.

 

Elektrische Babboe Max bakfiets

Elektrische Babboe Max bakfietsDe elektrische Babboe Max bakfiets is voorzien van een krachtige motor in het achterwiel en is uitgerust met krachtsensor die voor een natuurlijke ondersteuning zorgt. De elektrische Babboe Max bakfiets heeft een boost-functie, voor extra ondersteuning heuvelop en een unieke achteruitrij-functie. Daarnaast heeft de Babboe Max-E een maximale snelheid van 16 km p/u.

 

Optimale veiligheid

Veilige elektrische bakfietsBij de elektrische Babboe Max bakfiets staat veiligheid voorop. Zo heeft de elektrische bakfiets voor de kindjes zes luxe driepuntsgordels, diepe zitplaatsen en een antislipmat op de bodem, zodat de kindjes extra grip hebben bij het in- en uitstappen. Daarnaast is de Babboe Max-E voorzien van een afsluitbaar deurtje, waardoor de kindjes zelf in en uit de bakfiets kunnen stappen en je ze niet meer hoeft te tillen.

 

Babboe Max-E bakfiets kopen

Babboe Max-E bakfiets kopenDe bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Heb je interesse gekregen in de aanschaf van de elektrische Babboe Max bakfiets? Bekijk dan de Babboe Max-E bakfiets.

 

Inclusief accessoire- servicepakket t.w.v. € 500,-

Proefrit Babboe Max bakfiets testenDe elektrische Babboe Max wordt naast de antislipmat ook geleverd inclusief regentent. Ideaal wanneer je op een regenachtige dag op pad wilt met de elektrische bakfiets. Daarnaast komt een Babboe-monteur gratis bij je langs voor het uitvoeren van de eerste controlebeurt binnen 4-12 weken (of na 100 km) en een grote onderhoudsbeurt na één jaar.

 

De Babboe Max-E testen

Proefrit Babboe Max bakfiets testenWil je testen hoe de elektrische Babboe Max fietst? Kom dan langs op één van de Babboe testdagen en maak een gratis proefrit! Wanneer je liever eerst informatie wilt lezen over de andere Babboe bakfiets modellen, bekijk dan eens de pagina's over de Babboe Big, Babboe City, Babboe Mini, Babboe Curve, Babboe Dog of Babboe Carve. Toch door naar de elektrische Babboe Max? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

 

Bekijk de elektrische Babboe Max bakfiets >