Navigeren

Levertijd bakfietsen: 2-3 weken*. Accessoires/onderdelen: 1-3 werkdagen. Meer informatie over onze dienstverlening.
* Zie levertijden voor enkele uitzonderingen.

Babboe Big - dé bakfiets driewieler

De Babboe Big bakfiets is het eerste model dat Babboe op de markt bracht. De Big is een robuuste bakfiets met 3 wielen die standaard plaats biedt aan 4 kindjes. Dankzij de handige opklapbare bankjes heb je, ook als er geen kleintjes in de bak zitten, zeeën van ruimte. Hartstikke handig om grote boodschappen mee te doen bijvoorbeeld. En met de handige accessoires van Babboe kleed je je bakfiets aan zoals jij dat wilt!

Bekijk alle Babboe Big modellen >

Babboe Big 

Bakfiets 3 wielen

In 2007 zag de allereerste Babboe bakfiets het levenslicht. Twee jaar daarvoor gingen de ouders van Babboe in samenwerking met een ingenieursbureau aan de slag om een kwalitatieve én betaalbare bakfiets te ontwikkelen. Het resultaat? De Babboe Big; Robuust, stoer en vooral heel praktisch. Met de Babboe Big los je in een keer een hoop logistieke problemen op. Je kunt gemakkelijk met 4 kinderen op pad en hebt zelfs dan nog ruimte over voor boodschappen! 

 

Elektrische Babboe Big

Bakfiets driewieler

Met de komst van de elektrische fiets, kon ook Babboe natuurlijk niet achterblijven. Al snel kwam er dan ook een elektrische Babboe Big op de markt. De trapondersteuning op deze bakfiets driewieler maakt de Babboe Big-E een geweldig groen alternatief voor de auto. Met de elektrische bakfiets driewieler heb je altijd wind in de rug en leg je zonder problemen langere afstanden af. Ook met een volle bakfiets, fiets je bijna zo licht als een veertje.

 

Babboe Big aanschaffen

Bakfiets 3 wielen Babboe

De bakfietsen van Babboe zijn alleen online te koop, zo houden we onze bakfietsen betaalbaar. Ook geeft het ons de mogelijkheid om in combinatie met grote partners de scherpste actieprijzen aan te bieden. Dit doen we zonder af te dingen op de kwaliteit. Want juist omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? Bekijk onze bakfietsen dan in de webshop door onderaan deze pagina op de button 'bekijk alle Babboe Big modellen' te klikken. 

 

De Babboe Big testen

Wil je, voordat je overgaat tot aankoop, liever zelf ontdekken hoe is om op een bakfiets driewieler te fietsen? Kom dan langs op één van de open dagen en maak een proefrit! Ook je kleintjes zijn meer dan welkom om een testrit te maken in de Babboe bakfietsen. Wil je liever eerst meer informatie over de verschillende modellen? Bekijk dan de pagina's over de Babboe CurveBabboe City of Babboe Dog voor meer informatie. Toch door naar de Babboe Big modellen? Klik dan op onderstaande button om naar de webshop te gaan.

Bekijk alle Babboe Big modellen >