Babboe Big - dé bakfiets met 3 wielen

De Babboe Big bakfiets is het eerste model dat Babboe op de markt bracht. De Big is een robuuste bakfiets met 3 wielen die standaard plaats biedt aan 4 kindjes. Dankzij de handige opklapbare bankjes heb je, ook als er geen kleintjes in de bak zitten, zeeën van ruimte. Hartstikke handig om grote boodschappen mee te doen bijvoorbeeld. En met de handige accessoires van Babboe kleed je je bakfiets driewieler aan zoals jij dat wilt!

Babboe Big fans Babboe Big fans

Deel jouw #babboemoment met Babboe!

 

Bakfiets 3 wielen

Babboe Big, een robuuste bakfiets met 3 wielen

Stabiele bakfiets met genoeg ruimte voor kinderen en boodschappen

Babboe Big

Twee opklapbare bankjes: creëer extra ruimte in de bak

De bankjes in de Babboe Big kun je opklappen. Hierdoor creëer je extra ruimte in de bak. Handig wanneer je een keer extra boodschappen of andere spullen mee wilt nemen in de bakfiets.

Opklapbare bankjes
Babboe Big

Parkeerrem: eenvoudig en snel parkeren

De Babboe Big is voorzien van een speciale parkeerrem. Hiermee parkeer je de Babboe Big bakfiets driewieler eenvoudig en snel en rolt de bakfiets niet langzaam weg.

Parkeerrem
Babboe Big

Stuurdempers: aangenaam en veilig fietsen

De stuurdempers zorgen ervoor dat de Babboe Big, wanneer je zelf niet stuurt, altijd rechtdoor wil rijden en dat het stuur niet abrupt, maar geleidelijk en soepel heen en weer beweegt. Daarnaast vangen de stuurdempers ook oneffenheden in het wegdek op.

Stuurdempers

Vergelijk de Big bakfietsen:

Babboe Big-E

Babboe Big-E

Babboe Big

Babboe Big
Elektrische bakfiets
Elektrische bakfiets
Niet elektrische bakfiets
Bagagedrager
Ja
Ja
Verlichting
LED verlichting via accu (voor en achter)
LED verlichting op batterijen (voor en achter)
Locatie accu
Onder de bagagedrager
Motorpositie
Achterwielmotor
Motortechniek
GWA
Kracht (Nm)
40
Sensortype
Rotatie en snelheid
Omgeving
Vlakke wegen, Glooiende wegen
Vlakke wegen
Leaseprijs
127,00 pm
94,00 pm
Prijs
Vanaf 2.699,00
Vanaf 1.599,00
Uitgelichte accessoires Babboe Big
Melia babyschaal
Big, Big-E, City, City-E, City Mountain en 16 anderen
De Babboe Babyschaal, de ideale oplossing voor het vervoer van baby's vanaf 3 maanden Je kunt twee babyschalen of peuterstoelen naast elkaar plaatsen aan stuurzijde. Melia babyschaal
Vanaf 100,00
Bekijk dit product
Babboe regentent Big
Big, Big-E
In het regenachtige klimaat is een regentent geen overbodige luxe. De tent beschermt je kinderen tegen regen en gure wind. Deze accessoire is speciaal ontworpen voor de Babboe Big en wordt geleverd inclusief tentstokken. Babboe regentent Big
Vanaf 190,00
Bekijk dit product

Bakfiets 3 wielen

In 2007 zag de allereerste Babboe bakfiets het levenslicht. Twee jaar daarvoor gingen de ouders van Babboe in samenwerking met een ingenieursbureau aan de slag om een kwalitatieve én betaalbare bakfiets te ontwikkelen. Het resultaat? De Babboe Big; Robuust, stoer en vooral heel praktisch. Met de Babboe Big los je in een keer een hoop logistieke problemen op. Je kunt gemakkelijk met 4 kinderen op pad en hebt zelfs dan nog ruimte over voor boodschappen!

Bakfiets met drie wielen elektrisch: Babboe Big-E

Met de komst van de elektrische fiets, kon ook Babboe natuurlijk niet achterblijven. Al snel kwam er dan ook een elektrische Babboe Big op de markt. De trapondersteuning op deze bakfiets met 3 wielen elektrisch maakt de Babboe Big-E een geweldig groen alternatief voor de auto. Met de elektrische bakfiets met 3 wielen heb je altijd wind in de rug en leg je zonder problemen langere afstanden af. Ook met een volle bakfiets, fiets je bijna zo licht als een veertje.

Babboe Big aanschaffen

De bakfietsen van Babboe zijn ook online te koop. Omdat we zo overtuigd zijn van de kwaliteit van onze bakfietsen, krijgen Babboe klanten 5 jaar garantie op de bakfiets. Heb je interesse gekregen? Bekijk onze bakfietsen dan in de webshop door onderaan deze pagina op de button 'bekijk alle Babboe Big modellen' te klikken.

Driewieler bakfiets testen

Wil je, voordat je overgaat tot aankoop, liever zelf ontdekken hoe is om op een driewieler bakfiets te fietsen? Kom dan langs op één van de open dagen en maak een proefrit! Ook je kleintjes zijn meer dan welkom om een testrit te maken in de Babboe bakfietsen.

Vragen over de Babboe Big
Wat is het verschil tussen de Babboe Big en de Babboe Curve?
De Babboe Big heeft een robuuste uitstraling door de herkenbare ‘ouderwetse’ vierkante houten bak. De Babboe Curve is in een modern jasje gestoken en door de ronde vormen van de houten bak heeft de Curve een elegante uitstraling. Maar naast het design van...

Maak een
Proefrit

Maak een Proefrit